Başlıkta da yazdığı gibi GTA4 hakkında size iki sorum olacak.
1-) Klasik kontrollerde şarjör nasıl değiştirilir? 2-)Bu otomatik nişan özelliği var çok güzel ama mesela ben bi arabanın tekerine sıkmak istiyorum nişan aldığım an direk yoldaki yayaları veya araç içindeki insanlara nişan alıyor. Sorum şu, nasıl istediğim zaman tetiği yayalardan kurtarıp istediğim yere doğrultabilirim?
Not:GTA 4 PS3 sürümünü oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MyBesh
Başlıkta da yazdığı gibi GTA4 hakkında size iki sorum olacak.
1-) Klasik kontrollerde şarjör nasıl değiştirilir? 2-)Bu otomatik nişan özelliği var çok güzel ama mesela ben bi arabanın tekerine sıkmak istiyorum nişan aldığım an direk yoldaki yayaları veya araç içindeki insanlara nişan alıyor. Sorum şu, nasıl istediğim zaman tetiği yayalardan kurtarıp istediğim yere doğrultabilirim?
Not:GTA 4 PS3 sürümünü oynuyorum.
1-) Yuvarlak tuşu ile şarjör değiştirirsin.
2-) Nişan alma tuşu var ya L2.. Hah ona hafifçe bas, böylece otomatik değil isteğine göre nişan alırsın.
Benden de sana ek madde: GTA IV biter bitmez GTA V'i al oyna, pişman olmayacaksın ve hatta daha da hoşuna gidecek
Kardeşim klasik kontroller diyorum. Standart değil. Hani arabayla giderken X'e bastığımızda gaz, kareye bastığımızda fren yapan varya o.
Ve GTA5'i nerden alabileceğim hakkında bir fikrim yok. Oyunlarımı asla ikinci el almam. Büyük teknoloji mağazalarından alırım. (Teknosa, Gold vb.) Ve çoğu teknoloji mağazasının lisans anlaşması bitmiş. Ben de onu çok oynamak isterdim ama yok. Keşke ilk çıktığı zaman 250 lirayı basıp alsaydım.