Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
94.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Excalibur93

işlemci Core i7 920
    Ekran kartı Zotac Gtx 275
    Anakart Gigabyte Ex58 UDR3
    Ram 4GB
    Bu bilgisayarla son ayarlarda oynayabilirmiyim.(gta4 ü)

Sorman hata hocam rahatlıkla oynarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

View ve detail distance değerlerini 15 filan yapmayı deneyin bir de 1040'ın üzerine 1030 yükleyerek olmuyor maalesef , o yüzden oyunu baştan kurup yalnızca 1030 patchini kurup deneyin en iyisi.

Bu arada 1030'u yükledim 1280x800 ayarda ve değerler 25 iken 20 fpsnin altına arada sırada düşüyor(17-18 fps)
    Ortalama 28 fps alıyor
  • Sisteminize göre ortalama 28 fps alıyorsa normal diyebilirim hocam.
  • İŞLEMCİ İşlemci Intel Core 2 Duo T7300 2,00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ İşlemci

RAM RAM 2GB DDR2 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram

SABIT DISK HDD 400 GB S-ATA 4200 rpm HDD

İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Microsoft Windows® Vista™ Home Premium

EKRAN Ekran TruBrite®TFT LCD Ekran Boyutu 15.4” Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800 Çözünürlük Tipi WXGA

Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD2600

Model Toshiba A200-1LA

benim pc bu bununla ilgili oyunlarda zorlanır mı ?
    ayrıca geliştirebileceğim bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansnet

İŞLEMCİ İşlemci Intel Core 2 Duo T7300 2,00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ İşlemci

EKRAN Ekran TruBrite®TFT LCD Ekran Boyutu 15.4” Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800 Çözünürlük Tipi WXGA

Model Toshiba A200-1LA

Bilgisayarınız laptop olduğundan dolayı parça değişimi çok tuzlu olur ve verdiğiniz paranın da karşılığını alamazsınız bu yüzden laptopların sistem yükseltilmesine karşıyım açıkçası.T serisi bir işlemciyle oyundan performans alacağınızı zannetmiyorum , ekran kartınız da çok iyi değil , o yüzden fazla donma yapacaktır ve rahat oynayacağınızı zannetmiyorum.Laptop bir yana dursun , 1000-1200TL civarlarında çok güzel bir sistem toplayıp masaüstünde çok iyi performans alabilirsiniz eğer maddi imkanınız varsa şu an.

• amd x2 5200 işlemci

512 mb 8800gt ekran kartı

2gb ddr2 800 mhz sistemle 1280*1024 te hangi ayarlarda oynanabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

amd x2 5200 işlemci

512 mb 8800gt ekran kartı

2gb ddr2 800 mhz sistemle 1280*1024 te hangi ayarlarda oynanabilir ?

1280x1024 çözünürlükte , tüm ayarlar mediumda , view ve detail distance 10 iken oynamanız sizin için en ideali olur , bir de 1040 patchini kurun , ama illa ki donma olacaktır , sistem normal yani orta ayarlarda oynayabilirsiniz ama ekran kartından ve işlemciden kaynaklanan donmalar dediğim gibi illa ki olur.Bu arada işlemcinizin saat hızı kaç ghz?
  • quote:

1280x1024 çözünürlükte , tüm ayarlar mediumda , view ve detail distance 10 iken oynamanız sizin için en ideali olur , bir de 1040 patchini kurun , ama illa ki donma olacaktır , sistem normal yani orta ayarlarda oynayabilirsiniz ama ekran kartından ve işlemciden kaynaklanan donmalar dediğim gibi illa ki olur.Bu arada işlemcinizin saat hızı kaç ghz?

saat hızı 2.6 ghz şu anda ...mediumda oynanırsa hiç başlamıyım..very high da oynayacak sistem olunca yükliyim o zaman ..bu arada view ve detail distance lar çok farkettiriyomu grafiği?
  • View ve detail distance evet performansı etkiliyor , medium'da oynamak çok da kötü değil bence çözünürlük en yüksek olduktan sonra , bu oyunun low hali bile mükemmel grafik sunuyor , kesinlikle oynayın derim yani fazla donma yaşamazsınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: hakansnet

İŞLEMCİ İşlemci Intel Core 2 Duo T7300 2,00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ İşlemci

Model Toshiba A200-1LA

Bilgisayarınız laptop olduğundan dolayı parça değişimi çok tuzlu olur ve verdiğiniz paranın da karşılığını alamazsınız bu yüzden laptopların sistem yükseltilmesine karşıyım açıkçası.T serisi bir işlemciyle oyundan performans alacağınızı zannetmiyorum , ekran kartınız da çok iyi değil , o yüzden fazla donma yapacaktır ve rahat oynayacağınızı zannetmiyorum.Laptop bir yana dursun , 1000-1200TL civarlarında çok güzel bir sistem toplayıp masaüstünde çok iyi performans alabilirsiniz eğer maddi imkanınız varsa şu an.

Söylediğin bir yeri düzelteyim:Centrino 2 platformundaki T9xxx serisi işlemciler gerek önbellek olsun gerek hız olsun bir çok P serisi işlemcilerden daha güçlüdür.Centrino 2 platformundaki en düşük T serisi işlemci T9400 2.53 ghz ve 6 mb önbelleğe sahip

• benim intel core 2 duo t9550 2,66 ghz 4gb ram vista 32 bit ekran kartı ati hd 4650 gta 4 ü ve res 5 i kasmadan çalıştırımı acaba ?
  • ayrıca önbellek 6 mb ekran kartıda 1gb yazmayı unutmuşum
  • Yani genelde T4200 vb. işlemciler satılıyor günümüz dizüstü bilgisayarlarında , aynı fiyata P serisi işlemcilerle daha iyi performans alırlar demek istemiştim , düzeltme için teşekkürler.
  • Ben daha önce de laptopu yazmıştım ondaki ripti ve patch yapılmıyordu o yüzden kasmadan dolayı oynayamamıştım.

Şimdi bilgisayarıma 13gb kingsi yükledim oyunu kurdum 1.0.0.0version oyunda

e4500 2.20ghz Oc 2.80
    Sapphire HD 3850 GDDR3
    4GB DDR2-667 ram
    windows 7 64bit

Bunda oyunu sizce nasıl açar? ben 1440x900de biri medium biri high yaptım sayıları da düşürdüm benchmarktan average 30fps aldı oyuna girdim arabada ilerlerken sürekli takılıyor oyun normal 20fps alıyor ve takılıyor hep acaba 1.0.4.0 patchi mi yüklemeliyim yoksa normal mi?

Sorun ondanmış 1.4 patch yükledim takılma düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 21 Eylül 2009; 10:34:21 >
  • gta4 yeni patch nasıl kuruluyor oyun nasıl kaydediliyor offline profil nasıl alıyoruz biraz uzun oldu ama yardım
  • bişey daha sormayı unuttum direk 1.4 patchi kurarsak sorun olur mu?
  • sorun olmaz 1.4patch kur sonra 1.4crack yap üstüne.

Yalnız ben de nasıl save yapılacağını anlamadım yeri değil ama anlatırsanız iyi olur illa sign in mi olmak gerekiyor offline kaydetemez miyiz?
  • beyler yukaradaki sistemime yorum yapacak yokmu ??
  • Save dosyalarını gerekli yerlere attıktan sonra oyunda guide kısmından save kime aitse onun profilini seçmemiz gerekiyor ama birçok crack guide kısmını engelliyor açılmıyor o nedenle save yapılamıyor dışardan.
    Direk 1040 patchini kurmanız yeterli olur 1040 patchi tüm patchleri kapsıyor.
    İnternetten indirin 1040 patchini çalıştırın next next finish şeklinde kolay bir kurulum aşaması sonrasında kurulmuş oluyor.
    _MarveL_ işlemcinden dolayı donma yapması normaldir.

sarunass seni görmemişim , medium-high karışık ayarlarda ve en yüksek çözünürlükte rahatça oynarsın gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 21 Eylül 2009; 13:28:49 >
  • çok saolasın mertcan kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.