Şimdi Ara

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı? (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
7
Favori
94.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ktingazabi

hp pavilion dv6-st
    i7 2630 qm işlemci
    4 gb ram
    6770 1 gb 128 bit ekran kartı yorularnız neler ?

sistem gayet iyi, yüksek ayarlarda da rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

quote:

Social clubteki haberlere bakarak 1040 patchini bulabilirsiniz fakat 1040 patchini kurarsanız 1040'a özel cracki de yapmalısınız.Gta4'te radyo X ile kapanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

- DonanımHaber Forumda hiçbir şekilde crack paylaşımı yapmak veya anlatmak kesinlikle yasaktır.

crack yap demek de mi yasak yahu,, napim kürekmi diyim adama yardım etmeye çalışıyom yani

- Lütfen herşeyden önce Forum Kurallarını okuyunuz.

- Aynı zamanda bir üyeye crack atın diyorsunuz. Crack illegal bir eylemdir. Forum da cezası 1 haftadan başlar.

- Bilişim suçlarına da aykırı bir eylemdir. Crack atan kişi para cezasına hatta hapis cezasına uğrayabilir.

- Tabii biri onu şikayet etmedikçe.

- Sizin burda yaptığınız iş güzel. İnsanlara yardım ediyorsunuz. Fakat crack anlatımlarını yapmazsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

quote:

Social clubteki haberlere bakarak 1040 patchini bulabilirsiniz fakat 1040 patchini kurarsanız 1040'a özel cracki de yapmalısınız.Gta4'te radyo X ile kapanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

- DonanımHaber Forumda hiçbir şekilde crack paylaşımı yapmak veya anlatmak kesinlikle yasaktır.

Uyarı güzel fakat ısrar etmenede gerek yok diye düşünüyorum arkadaş özverili biri olmasa bu konuyu açıp yardımcı olmayı düşünmezdi

Dikkate alacakdır beyim siz şöyle buyrun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 21 Temmuz 2013; 3:58:36 >

• Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki resimdeki gibidir. Sizce GTA IV'ü kaldırır mı ve kaldırırsa kasar mı?

GTA4 Sistem Gereksinimleri | Bilgisayarım GTA4'ü Kaldırır Mı?

Ekran

• Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki resimdeki gibidir. Sizce GTA IV'ü kaldırır mı ve kaldırırsa kasar mı?

Ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: Popicik

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki resimdeki gibidir. Sizce GTA IV'ü kaldırır mı ve kaldırırsa kasar mı?

Ekran

dostum sistem süpermiş en yüksek ayarlarda hiç kasma olmadan oynayabilirsin

gta 5 çıkacak eylül ayı civarında,, onu bile rahatça oynarsın yüksek ayarlarda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Popicik

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki resimdeki gibidir. Sizce GTA IV'ü kaldırır mı ve kaldırırsa kasar mı?

Ekran

dostum sistem süpermiş en yüksek ayarlarda hiç kasma olmadan oynayabilirsin

gta 5 çıkacak eylül ayı civarında,, onu bile rahatça oynarsın yüksek ayarlarda

Teşekkürler aslında güzel olduğunu bilmiyordum dandik bir şeydir dedim :D Neyse teşekkürler.

• İ3 2.20 GHZ

4 GB Ram

İntel Hd Graphics 3000

Not: Deadpool'u Extreme ayarlarıyla oynuyorum . FarCry 3'ü Medium'da oynuyorum . GTA 4 alacam hangi ayarlarda oynarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreepierPlane86 -- 1 Ağustos 2013; 14:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreepierPlane86

İ3 2.20 GHZ

4 GB Ram

İntel Hd Graphics 3000

Not: Deadpool'u Extreme ayarlarıyla oynuyorum . FarCry 3'ü Medium'da oynuyorum . GTA 4 alacam hangi ayarlarda oynarım ?

ekran kartının modelini tam öğrensen iyi olurdu

yazdığın model anakartın üzerindeki ekran kartı, harici olanını da bilmeliyiz yorum yapabilmek için

ama farcry 3'ü mediumda oynuyorsan, gta4'ü lowda donmadan oynarsın diye tahmin ediyorum

ekran kartının modelini öğrenmek için başlat çalıştıra dxdiag yazıp enterlayacaksın, sonra yukardan ekran yazan kısımdan görebilirsin
  • Abi ben daha demin kayıt oldum.İşlemcim şu :
    2 GB Ram
    256 MB Vram-ekran kartı-İntel Chipset Family
    İntel core 2 duo 1.66 Ghz

Abi bu işlemci MW 1 kaldırır mı?
    Kasmadan oynayabilir miyim?
    Acil CEVAP ! Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihercan2001

Abi ben daha demin kayıt oldum.İşlemcim şu :
    2 GB Ram
    256 MB Vram-ekran kartı-İntel Chipset Family
    İntel core 2 duo 1.66 Ghz

Abi bu işlemci MW 1 kaldırır mı?
    Kasmadan oynayabilir miyim?
    Acil CEVAP ! Lütfen

dostum maalesef sanmıyorum, açsa da çok zorlanır ve donmalar yapar

ne modern warfare ne de gta4ü oynayamazsın sistemi yenilemen gerekiyor
  • Peki şimdi 4 gb kingston hyperx ram ve 1 gb asus hd 128 bit almayı düşünüyorum bunlarla birlikte olur mu?
  • quote:

Peki şimdi 4 gb kingston hyperx ram ve 1 gb asus hd 128 bit almayı düşünüyorum bunlarla birlikte olur mu?

maalesef olmaz, işlemci de zayıf olduğu için bilgisayarı komple yenilemeni tavsiye ederim

biraz masraflı görünse de uzun ömürlü bir bilgisayara sahip olmuş olursun rahat edersin
  • yani bi arkadaşta demişti sadece ekran kartı ve yeni bir işlemci mi alayım? Ram zaten şimdilik iyi demi?
  • quote:

yani bi arkadaşta demişti sadece ekran kartı ve yeni bir işlemci mi alayım? Ram zaten şimdilik iyi demi?

bana sorarsan ram iyi değil o da yetersiz

dediğim gibi sistemi komple yenilemen en doğrusu olur diğer türlü çok masraflı olacaktır

her işlemci her anakarta uymaz soketi girişi farklıdır çoğunun,, anakartın eski modelse işlemci değiştirmek de hiç mantıklı değil kasayı komple değiştirip anakartı da yeni model seçersen sıkıntı yaşamazsın
  • ama tüm şeyler için bütcem 200tl yani anakart,işlemci,ram,ekran kartı için bütcem 200tl. yeni pc alayım diyorum annemlere izin vermiyolar.
  • quote:

ama tüm şeyler için bütcem 200tl yani anakart,işlemci,ram,ekran kartı için bütcem 200tl. yeni pc alayım diyorum annemlere izin vermiyolar.

dostum 200 tl ile bilgisayarı yenileyemeceğini ailene anlatmaya çalış

komple değiştirmen daha sağlıklı olacaktır

ille de izin vermiyorlarsa sanırsam 2001 doğumlusun ve önünde sbs var, sbsye çok çalışıp yüksek bir puan elde edersen aileni yeni bir bilgisayar almaya ikna edebilirsin
  • ne sbs si?? kaldırıldı o :D ve evet 2001 doğumluyum. 6 ya geçtim ve sbs kaldırldı. bu sene 8. sınıflar için sondu ve bitti. diye biliyom ben ve benim okul öyle biliyo. ama antalya- alanya da oturduğum için ilbap var. geçen sene 101. oldum antalyada ama yetmedi annemlere şimdi vitamini dinliyom ve öyle yazıyom.
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irindillv2 -- 14 Ağustos 2013; 11:53:19 >
  • ve benim pc laptop annemgil 2008 de aldıydı. yani hiçbir şeye uymaz anakartı. yenisini de almazlar.Ps3 alın diyorum almıyolar. çünkü 2 sene psp aldılardı ama e 1004. yani wi fi sız olanın dan yani diyorum ki: Ne yeni pc alırlar ne Ps3 alırlar ne pc yi yenilerler ne psp oyunu alırlar. hiç bi şey almazlar.
  • quote:

ve benim pc laptop annemgil 2008 de aldıydı. yani hiçbir şeye uymaz anakartı. yenisini de almazlar.Ps3 alın diyorum almıyolar. çünkü 2 sene psp aldılardı ama e 1004. yani wi fi sız olanın dan yani diyorum ki: Ne yeni pc alırlar ne Ps3 alırlar ne pc yi yenilerler ne psp oyunu alırlar. hiç bi şey almazlar.

sen iyi çalış iyi bi karne getirdiğinde alırlar her anne babanın tek istediği çocuğunu başarısı

en kötü ihtimal bir işe girip para biriktirip kendin alırsın dünyanın sonu değil ya kardeş
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.