merhaba öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden bahsedim 3.06 işlemci 4cpu 4gb ram 1gb 256 bit ekran kartı merak edenler için HD4850 işletim sistemi win7 64 bit arkadaşlar bu bilgisayar bana göre oyun canavarı ben bu sisteme gta4 yüklediğimde oyunda bayılıyor donuyor cart curt aşırı derece canımı sıkmata bana patch önermeyin işe yaramıyor denedim ve dolaştığım sitelerde'de çoğu arkadaşlarda böyle bir sorunla karşılaşıyor öneriniz vs varsa bu başlık altında yardımcı olursanız sevinirim problem işletim sistemindeyse gerekirse xpye geçeriz yaşım 18 ama doyamıyorum şu gta4 e grafikleri etkiliyor :)
İşlemci ne
Xp, daha az kasar ama çok da fark olmaz. 3-4 fps fazla alırsın.
patchlerle düzelmesi lazım , patchlerden sadece birisini kurman yeterli olucaktır mesela 1060 olabilir , ayrıca grafik ayarları ne durumda
bnm sistem aynı sadece ekran kartı HD4870 full ayarda oynuyorum yani doğru patchi falan bulmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
patchlerle düzelmesi lazım , patchlerden sadece birisini kurman yeterli olucaktır mesela 1060 olabilir , ayrıca grafik ayarları ne durumda
bnm sistem aynı sadece ekran kartı HD4870 full ayarda oynuyorum yani doğru patchi falan bulmak lazım
1280x1024'te ayarlarını söyleyebilir misin, bende E8200 işlemci var, 512MB GDDR5 SAPPHIRE RADEON HD4870 var, full ayarlarda oynayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
1280x1024'te ayarlarını söyleyebilir misin, bende E8200 işlemci var, 512MB GDDR5 SAPPHIRE RADEON HD4870 var, full ayarlarda oynayamıyorum.
tam hatırlayamıyorum da view distance ı 100 yapınca full de oynanmıyordu , view distance ı 40 yap diğerlerini artır , bnm de çözünürlük 1280x1024 kare monitorüm , ayrıca gta4 ü sildim ben o yüzden ayarları tam hatırlayamıyorum
view distanceyi 1 yap ben öyle yapıyom gerek yok fazlasına detaili 50 yap.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme