Şimdi Ara

GTA4 SORUNU LUTFEN BAKINNNNNNNNNN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.4 tekrar kurdum crak yaptım yınede olmadı silicem birazdan zaten bi daha denıcem
    surucuyude hıc kurmadım zaten yamalardan sonra açılmadı hiç oyun bende surucuyu kurma gereği duymadım birazdan ilk önce sürücüyü kurucam ondan sonra oyunu denerim umarım düzelir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

ya senıde yordum bu kadar kusura bakma
    1.4 tekrar kurdum crak yaptım yınede olmadı silicem birazdan zaten bi daha denıcem
    surucuyude hıc kurmadım zaten yamalardan sonra açılmadı hiç oyun bende surucuyu kurma gereği duymadım birazdan ilk önce sürücüyü kurucam ondan sonra oyunu denerim umarım düzelir artık

Yok önemli değil.Ne kusuruSilip temiz bir kurulum yap :)
  • az önce arkadaşın nvidia sürüme baktm onunda 179 küsür falandı bakalım nolcak denicem sonucu yazarım birazdan
    edit 1: bi duzelme yok ya aynı durum sürücü biraz daha güncel nvidianın sıtesindeki son driver yuklu 190 ı bi turlu yukleyemedim
    sankı surucuden degil gibi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 4 Ekim 2009; 23:54:04 >
  • quote:

az önce arkadaşın nvidia sürüme baktm onunda 179 küsür falandı bakalım nolcak denicem sonucu yazarım birazdan
    edit 1: bi duzelme yok ya aynı durum sürücü biraz daha güncel nvidianın sıtesindeki son driver yuklu 190 ı bi turlu yukleyemedim
    sankı surucuden degil gibi sorun

190.62 Yüklenmediyse Sürücün Inf Dosyasını Sendeki Ekran Kartına Göre Modlaman Gerekiyor.Aşağıdan nVidia Mobility Modder`ı İndir.Sürücüyü yüklerken ilk önce sürücünün kurulum dosyalarını C:/NVIDIA Dizinine çıkartır.Sona kuruluma geçer.Kurulumu geçtiğinde kurulumu iptal et.Mobility Modder dan sürücünün dizini göster modla sona aynı dizinden setup.exe den sürücüyü kur.

http://rapid-share.com/files/288886903/Driver_Heaven_nVidia_Mobility_Modder.NET_1.0.0.0.exe.html
    [Rapid ile Share arasındaki -´yi Kaldır]

• c:/nvidia dizininde 190.62 adlı bi klasor var programla burayı seçip modifiye diyorum sonra finish diyor close dedikten sonra nvidia dizinine gelip setuptan kurmaya çalışıyorum sonra tane hata veriyor ing. olmadıgı için de bişey anlamıyorum kalıyor öle zaten buda olmazsa komple silicem herşeyi artık w7 64bit sisteme 32 bit driver yüklemeye çalıştıgımı düşünüyorum
    hatada bu
     GTA4 SORUNU LUTFEN BAKINNNNNNNNNN

• quote:

c:/nvidia dizininde 190.62 adlı bi klasor var programla burayı seçip modifiye diyorum sonra finish diyor close dedikten sonra nvidia dizinine gelip setuptan kurmaya çalışıyorum sonra tane hata veriyor ing. olmadıgı için de bişey anlamıyorum kalıyor öle zaten buda olmazsa komple silicem herşeyi artık w7 64bit sisteme 32 bit driver yüklemeye çalıştıgımı düşünüyorum
    hatada bu
     GTA4 SORUNU LUTFEN BAKINNNNNNNNNN

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Burdan İndir Sana uygun sürücüyü

• saol yine herşey için silicem birazdan zaten olmuyor geçen akşam nvidianın sıtesinden almıştım en son driveri onu yukleyipte denemiştim yine olmamıştı
    sanırsam ekran kartı yetmıyor heralde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.