E3 2005'de bi tek takla atmadığı kalmıştı, şimdi ise bana iyi gelmedi. E3'ü bu kadar büyütmeyin diyen sen ise valla başkada bişey demiyorum
quote:
E3'ü bu kadar büyütmeyin diyen sen ise valla başkada bişey demiyorum
Sebep?
Yani çok yzıyorsun E3 hakkında, oyunlar hakkında en sonda büyütmeyin diyorsun şaşırdım sadece...
Bak bakalım, E3 hakkında kim, kaç tane başlık açmış... Ben sadece yazılanlara yorum getiriyorum. Korayla karıştırmayasın beni.. Doğruyu söylemek gerekirse E3'ü çok da takip etmedim, yani özel olarak.. 3 aşağı 5 yukarı belliydi ne olacağı. Bitek ps3 kontrolleri extra oldu. Diğerlerini salla, bildik şeyler.
ok, öyle diyosan öyledir...
aslında ben her iki konsolu da alıcam ama bu durum xbox360 sahiplerini çok sevindirecek bir haber.yani 360'ın fiyatı büyük ihtimalle ps3 çıkınca 80 euro düşecek.ve daha ucuz bir konsolda next-gen bir gta oynanabilecek. ayrıca live sayesinde xbox360 sahipleri çılgın günler yaşayacak.üstelik ps3 oyunları 360 oyunlarından daha pahalı.
Zaten oynanabilirliğin ön planda olması gerek. GTA3'ün de grafikleri o kadar iyi değil ona bakarsan. Ama aşmış grafikli bir sürü oyunu cebinden çıkarır çerez niyetine yer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme