Şimdi Ara

GTR 3 (Efsane Geri Döndü) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Ne GRİD miş be arkadaş o çıktıktan sonra bütün araba yarışı oyunlarının çehresi degişti

Ee Codemasters hocam
  • Bu arada GRID 2 den haber var mı
  • Beta Tester aramaya başladılar.
    http://insider.simbin.com/a-call-for-beta-testers/
  • çıkamadı
  • Bu oyundan bir haber yokmu.
  • sitesi de yalan olmuş
  • yooo yalan falan olmuş değil... şimdi baktım...

not: evet forum sitesi gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 4 Mart 2013; 1:26:43 >
  • Hala bi haber yok mu
  • süreç ne aşamada acaba var mı bilgisi olan
  • Çıksa da oynasak ama henüz haber yok.
  • bu race room değilmi açamıyorum bi türlü paralımıdır nedir rfactor2 var project cars daha çıkmadı sanırım race room varmı yokmu anlamadım indiryorum ama oyuna giriyo geri atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Güzel Ferrari

ne oldu bu oyundan ses yok
  • bu oyun yalan olmasın lütfen. yok adam gibi bi sim race oyunu yok. diğerleri çok eski geliyor canımı sıkıyor. Pcars almak istiyorum ama g25 ya da g27 almadan hayatta oynayamam ben onu
  • kardeş pcars nedir bende g25 var gtr evo race07 ymiş falan harbiden hikaye saçmalamışlar iyice wttc aç izle araba 100 le viraj alırken gerçekçi diyorlar oyunu 40 la viraj dönmüyor gtr2 diğerlerine göre g25 le daha iyi f12012 falan gayet güzel ama şöyle cabin içinden oynanacak m3 bağırta bağırta bi araba süremedik yauv rfactor2 indiriorum oda 45 $ falan diyor verilirmiki hiç bilmiyorum g25 var oyun yok yada benim haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubradoga -- 15 Mart 2013; 18:50:42 >
  • pcars a baktım şimdi project cars dan bahsediyon sanırım oyun çıkmamışki hocam 2013 ağustosa doğru çıkacak diyor benmi yanlışım youtube da videoları var fakat oyun ortada yok :D eğer böyle bu oyun varsa biri link atsında alim netten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubradoga

kardeş pcars nedir bende g25 var gtr evo race07 ymiş falan harbiden hikaye saçmalamışlar iyice wttc aç izle araba 100 le viraj alırken gerçekçi diyorlar oyunu 40 la viraj dönmüyor gtr2 diğerlerine göre g25 le daha iyi f12012 falan gayet güzel ama şöyle cabin içinden oynanacak m3 bağırta bağırta bi araba süremedik yauv rfactor2 indiriorum oda 45 $ falan diyor verilirmiki hiç bilmiyorum g25 var oyun yok yada benim haberim yok

http://forum.donanimhaber.com/m_53557956/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53557956

burası ana konusus hocam. şuan bu oyunun üstüne grafik yok.ilk sayfalarda yazılan yorumlar ve konulan videolar oyunun henüz yapım aşamaında ve belirli oyuncularla yapılan test görüntüleridir. tavsiyem bütün konuyu ve son sayfadaki yorumları oku. böyle bir oyun yok hocam yok. 25 100 150 € üyelikleri var ama uçurum yok aralarında sadece güncelleştirmeler 1 hafta geç alıyorsun dediğimi gibi konuyu oku anlarsın zaten

http://www.wmdportal.com/projects/cars/

bu da sitesi

ayrıca oyun var hocam sen araştırmıyorsun galiba. assetto corsa var. simraceway var. simraceway steamdan ücretsiz indiriliyor. online yarış oyunu. youtubede filan araştır biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 15 Mart 2013; 22:45:15 >

• şu oyundan olumlu olumsuz bi haber cıksa artık
  • Simbin, grafikleri aynen başlıktaki mesajda bulunan resimdeki gibi olan Raceroom Racing diye bir oyun çıkardı ve şu anda Steam'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunun konusu bu: RaceRoom Racing Experience

Kendi sayfası da bu: RaceRoom Racing Experience
  • bu oyun cıkmaz galiba
  • Önceki mesajımda yazdım. RaceRoom Racing Experience adıyla çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.