Şimdi Ara

GTS 250 Mİ 4850 Mİ 4770 Mİ ? HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4770 en düşük 177tl gözüküyor. Buna rağmen teorik olarak ve geleceğe yatırım olarak 2 katı performans getiriyor sisteme.
  • Benim şuana kadar gittiğim kafelerde gördüğüm en iyi kart HD2600PRo oldu.
    Daha iyisine rastlamadım
  • gts 250 almanız yonunde tavsiyem ..

az guc tuketimi..

sorunsuzluğu

vs die gider liste..ve 4850 den daha performanslı oldugu durumlar fazlaca arastırabilirsin..
  • kafelerde maliyet çok önemlidir..ve 4670 güzel bir kartttır
    9400gt ile kafe kuran birçok kişi var(-mış bende tecrübeli olanlardan öğrendim)..çünkü oynanan oyunlar belli..
    kimse gittiği kafede 4x aa af açıp crisis oynamayı beklemiyor zaten.
    quote:

powerpoint slideshow gibi bile çalıştırmayacak kadar vasat bir kart gözümde.

denmiş ama sanırım hiç 4670 kullanmadınız..
    bütçe sınırlaması yoksa tabiki 4770 hatta daha iyisi alınabilir zaten yukarıdada belirttim..
    çok istisna olmakla birlikte çok güçlü sistemler kuranlar da var..
    ama bu sistemlerin fiyatını kısa sürede amorti edip kara geçmek çok kolay olmayacak..
    ekran kartına çok para yatırmak yerine işlemciyi düşük seviyede olsa 4 çekirdek alabilirseniz
    ileride yine şuan 4670 konumunda olan bir kart alıp aynı kasa ile bir süre daha yola devam edebilirsiniz..

• Yoo benim internet kafemde hd4870li tüm pcler arkadaşım benim de hayret ettiğim bir şekilde

Değerler yanlış! Benim hatam ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

Düzeltiyorum arkadaşım crysis warhead 1280 1024 2aa ENTHUSIAST 20 FPS! Bu oynanabilir demek oluyor. Bu kıyaslamayı da , arkadaşlardan bir tanesi geleceğe yatırım tabirini kullandı diye kullanalım. Bizim işimiz danışmanlık di mi? Zorla al diyen yok.
  • Alınan her ekran kartında 2 kez ulaşım 2 kez vergi verdiğimizi unutmayalım. Ne de olsa biz üretmiyoruz trde arkadaşım, o sebeple 1 kere alıp 2 sene yerine 3 sene kullanmak çok daha tatminkar sonuçlar verecektir diye düşünerek noktalıyorum yorumumu. Saygılar.
  • özel soğutmalı bir 4850 uygun olur. Vapor-x veya Iceq Turbo
  • Yok artık, bunca sohbetin üzerine hala tuz biber olmayalım. %5 eksik performans 80w >> 110w enerji gereksinimi!!! hd4770
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ben 4670 önermiyorum. Güncel hiçbir oyunu PERFORMANSLI çalıştırmaz, powerpoint slideshow gibi bile çalıştırmayacak kadar vasat bir kart gözümde.
    hd4770 12000mpixel/s 51.2 GB/s iken 10-15 karelerle boğuşursa crysis warhead'de
    hd4670 6000mpixel/s 30 GB/s iken çalıştırması olay olur. Dikkatini çekiyorum yakın bir fiyat aralığında hem işlemcisinde hem belleğinde 2 KAT performans veren bir seçenekten bahsediyorum sana.

Sen rakamlara fazla takılma. Ben 22" de bile ince ayarlarla gayet akıcı oyun oynyabiliyorum. Sadece crysis oynayacaksanız o kafede bişey diyemem tabi.
  • Geleceğe dönük düşünelim arkadaşım. İki katı performans da yabana atılır bir oran değildir kanımca. Bir internet kafe olunca konu olan, yatırım değeri de olabileceğini düşündüğümden savunmam.
  • yazan yardımcı olmak için emek veren herkese içten teşekkur ederim gercekten cok sağolun bu konuyu bu gece çözmemlazım yarın almaya gidicem bayramdan once yetişmesi lazm yardımlarınızı bekliorum
    arkadaslar kımse
    Palit GTS 250 GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16X (129 usd)
    bahsetmemiş ama üç kartıın fiyatları aynı neredeyse 4850 135 dolar saphire olanı vapor-x olanı sonra 4770 de 125 dolar bu ucu fiyatı aynı neredeyse ama hangisi alınmalı. 9600gt içinde bişi dememiş kimse yada ortakbir karar cıkaramadım:( 9600 ucuza sonucta anladığım sey 4670 yeterli değil o sonucu cıkardımda hala hangisi alınmalı? ısınma problemi var diye 4850 almadioruzda vapor x de öle bir problem yok sonra gts 250 de pahalı biliyopr herkes ama 4850 den bile ucuz işte
  • Arkadaşım tabiki 4770 alıcaksın hem performansı iyi hem fiyatı hem de az güç tüketimi var yani daha az watt daha az elektrik parası demek :)
  • abi kaç para yakıcakki birpc gunde 10 saat acık olmak kaydıyla 4770 ile 4850 arasında ne kadar fark olurki?
    alırken düşünmem gereken bir faktörmü bu okadar ya ? 125 dolara 4770 135 dolara 4850 10 dolara daha iyisini almıyımmı of hatta 129 dolara gts 250 varken elektirik parası kaçpara yazarki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktipiy0z -- 18 Eylül 2009; 2:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktipiy0z

yazan yardımcı olmak için emek veren herkese içten teşekkur ederim gercekten cok sağolun bu konuyu bu gece çözmemlazım yarın almaya gidicem bayramdan once yetişmesi lazm yardımlarınızı bekliorum
    arkadaslar kımse
    Palit GTS 250 GREEN 512 MB 256Bit GDDR3 HDMI 16X (129 usd)
    bahsetmemiş ama üç kartıın fiyatları aynı neredeyse 4850 135 dolar saphire olanı vapor-x olanı sonra 4770 de 125 dolar bu ucu fiyatı aynı neredeyse ama hangisi alınmalı. 9600gt içinde bişi dememiş kimse yada ortakbir karar cıkaramadım:( 9600 ucuza sonucta anladığım sey 4670 yeterli değil o sonucu cıkardımda hala hangisi alınmalı? ısınma problemi var diye 4850 almadioruzda vapor x de öle bir problem yok sonra gts 250 de pahalı biliyopr herkes ama 4850 den bile ucuz işte

HALA CEVAP BEKLİORUM:(

• 4850 çok yakar Palit Green normal GTSlerden yaklaşık 10W daha az harcıyormuş. Yani aslında pek de ismini haketmiyor ama genede fiyatıyla güzel. 4770'in fiyatının kısa sürede düşeceğini sanıyorum. Bir aya kalmaz 4670 fiyatına iner çünkü yeni seri gelecek.

Bunların içinde en albenili bana göre Palit.
  • ben bu sabah almaya gidicem bu kararsızlıkla nasıl alıcaksam bilmiorum ama. şimdi palit gts250 al diuorsun ölemi?
  • gts250yi gec , f/p yok güc tüketimi kötü cip eski sadece ismi yeni , kafeye ise en iyisi 4770
  • internet cafe içinse o kadar abartmana gerek yok 8800 gt alsan yeter illaha ordakilerden birini alcaksan 4850
  • internet cafe içinse o kadar abartmana gerek yok 8800 gt alsan yeter illaha ordakilerden birini alcaksan 4850
    demişsin arkadaşım ilgin için teşekkur ederim ama 8800 gt için fiyat baktımda 120-125 dolar 200 e kadar var gördüğüm kadarı ile hiçde ucuz bişi değil 8800 gt yeter demişssinde 5 dolar daha verip 4770 alsam daha mantıklı değilmi:P yada 4850
  • --------------------------------------------------------------------------------

gts250yi gec , f/p yok güc tüketimi kötü cip eski sadece ismi yeni , kafeye ise en iyisi 4770

iişte bu kayda değer bir yorum buna katılan arkadaslar yada fikri olan varmı cavador arkadasım f/p yok demişssin çipi eski demişsin yani 4770 den kötü ama forumlarda ve incelemelerde 250 için daha iyi demişler birazdaha açabilirmisin bu konuyu 250 den vazgeciceksek az birazdaha bilgi yadda başka yorumlar varsa ii olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.