Şimdi Ara

gts 250 mi hd5770 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seçenekleriniz bu 2 ekran kartı ile kısıtlı ise 5770 daha verimli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crunch35

çok para da vermek istemiyorum 2 günde bir daha iyisi çıkıyor üzülüyorum.gts 250 mi hd 5770 mi sizce

• Hd4770 o zaman, özellikle overclock ortalama sonuçlarına iyi bakılması tavsiyemdir:
    http://hwbot.org/hardware.compare.do?type=gpu&id=1602_1&id=1474_1&id=1498_1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Hd4770 o zaman, özellikle overclock ortalama sonuçlarına iyi bakılması tavsiyemdir:
    http://hwbot.org/hardware.compare.do?type=gpu&id=1602_1&id=1474_1&id=1498_1

adam 5770 almıs bile
  • quote:

arkadaşlar aldım 5770 i mirrors of edge i açtım phsyx olayını açtım oynadım, sonra 8600 ü ilave ettim forumlarda anlatıldığı gibi 2 ekran kartını birleştirdim phsyx olayını enable yaptım yine mirrors of edge i açtım değişen bişey pek olmadı.yani gerek yok bence gibi geldi 8600 e.
    önerileriniz için sağolun tüm oyunlarımı denedim hepsi full detail oynanabiliyor star wars bilem:)

İyi tercih.Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın
  • quote:

arkadaşlar aldım 5770 i mirrors of edge i açtım phsyx olayını açtım oynadım, sonra 8600 ü ilave ettim forumlarda anlatıldığı gibi 2 ekran kartını birleştirdim phsyx olayını enable yaptım yine mirrors of edge i açtım değişen bişey pek olmadı.yani gerek yok bence gibi geldi 8600 e.
    önerileriniz için sağolun tüm oyunlarımı denedim hepsi full detail oynanabiliyor star wars bilem:)

Hayırlı osun güzel seçim
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

Yalnız 8600gt de olması phsyx te niye değişen bişey olmadı acaba
  • bende anlamadım:) ben ati ile mirrors of edge de phsyx seçeneğini enable nasıl oldu onuda anlamadım neyse 8600 ün svideo component çıkışından tv bağlantısı yaptım oda bi işe yaradı sağolsun:))
  • mirrors of edge de 8600 bi işe yaramadı kalabalık sahnelerde kastı hatta dondu gıcık oldum üff
  • quote:

mirrors of edge de 8600 bi işe yaramadı kalabalık sahnelerde kastı hatta dondu gıcık oldum üff

8600 okadar iyi bir kart değil bence donmalar normal
  • quote:

anakartım p5q pro - 2 pci exp var. 5770 ile 8600 ü birlikte bağlayıp psyhx olayından faydalanmayı düşünüyorum. monitörümü kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum. vatan bilgisayarda inceledim sapphire,msi,his marka da 5770 kalmış hangisini tavsiye edersiniz.

Hem dx11 hem de psyhx çalışma ihtimali var mı arkadaşlar görüntü zaten 5770den gidecek monitöre anladığım. Yani 8600gt sadece psyhx ile uğraşıp dx olayına karışmıyor değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.