Şimdi Ara

Gts 450 Çok Sesli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte Gts 450 1 GB ekran kartı aldım.Pişman oldum.Gigabytecılar karta oc yapmıslar ve çok sesli çalışan bi fan koymuşlar.(Kartı çıkartınca ses 0)
    İnternette aradım biraz ama uyumlu bir fan bulamadım.Sizce ne yapabilirim?

• bendede vat gigbayte gts 450 oc hic ses yok hata ustunde bi tane jumper var onu diyer konuma getirerek tek fan calismasi saglaniyo zaten fanalr hic bi sekilde %70 i gecmiyo hangi oyunu oynarsan oyna.
  • bende de asus gts450 dricet cu var deli gibi fan sesi çıkarıyo oyunlarda, boştayken ses yok
  • Bendeki heran ses çıkartıyor ve tek fanlı modelinden.Fan bayağı büyük,su suğutma yapmayı bile düşündüm baya sesli geliyor bana.

Afedersiniz;İmla yanlışlığı+Anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cal.Imera -- 20 Haziran 2011; 0:59:54 >
  • bide anlaya bilsek yazdigini
  • Haklısın bende okuyunca anlayamadım,düzeltme yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdorukx

bendede vat gigbayte gts 450 oc hic ses yok hata ustunde bi tane jumper var onu diyer konuma getirerek tek fan calismasi saglaniyo zaten fanalr hic bi sekilde %70 i gecmiyo hangi oyunu oynarsan oyna.

Bahsettiğiniz jumper, fanın kablosunun takılı olduu yer mi acaba? Ben onu çıkarıp tellerin biri dışarıda olacak şekilde takmıştım o kabloyu ama olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Nickine baktımda eyer cerkezsen bence cerkesim ya attıgım resimdeki karttan mı sendeki kartta ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.