quote:Orijinalden alıntı: X-FI quote:Orijinalden alıntı: kovadogs quote:Orijinalden alıntı: hapocod GTS450 sonic al geç. +1 bende öyle yaptım. en doğrusu GTS450 forever
quote:Orijinalden alıntı: besirnt quote:Orijinalden alıntı: X-FI quote:Orijinalden alıntı: kovadogs quote:Orijinalden alıntı: hapocod GTS450 sonic al geç. +1 bende öyle yaptım. en doğrusu GTS450 forever Aman Allah'ım bundan 2-3 ay önce GTS450'yi savunduğum günleri hatırlıyordum bana destek çıkan çok az kişi vardı ama şimdi o kadar mutluyum ki.
quote:Orijinalden alıntı: kovadogs quote:Orijinalden alıntı: besirnt quote:Orijinalden alıntı: X-FI quote:Orijinalden alıntı: kovadogs quote:Orijinalden alıntı: hapocod GTS450 sonic al geç. +1 bende öyle yaptım. en doğrusu GTS450 forever Aman Allah'ım bundan 2-3 ay önce GTS450'yi savunduğum günleri hatırlıyordum bana destek çıkan çok az kişi vardı ama şimdi o kadar mutluyum ki. Ben vardım ya
quote:Orijinalden alıntı: kovadogs quote:Orijinalden alıntı: hapocod GTS450 sonic al geç. +1 bende öyle yaptım quote: Aman Allah'ım bundan 2-3 ay önce GTS450'yi savunduğum günleri hatırlıyordum bana destek çıkan çok az kişi vardı ama şimdi o kadar mutluyum ki. Ben vardım ya Çok az kişi dediğime bakma zaten sadece sen vardın.
Arkadaşlar çok tşekkür ederim, benim anladığım kadarıyla 5770 düz GTS450 den daha iyi ama palit sonic/sonic platium biraz daha ağır basıyor