Şimdi Ara

gts250 green su soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende palit gts250 green ekran kartı var, sorunum çok ısınması ve oyunlarda belli bi süre sonra kilitlenmesi. Sıvı soğutma düşünüyorum ama hakkaten faydası olur mu ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? 125 tl bütçem var bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohd15 -- 27 Eylül 2010; 23:16:14 >

• sagına soluna extra fan koyup deneme yaptın mı?fanı % kac calısmakta?yükselttın mı?bana kalırsa gerek yok o karta su sogutmaya fakat gereklı olsa da ekran kartı blokları en az 50€ dan baslıyor kı kargo vs harıc..e bunun radyatörü var pompası var komple sistem kurman gerekli kısaca..bunu da 125 tl ye halledemezsın..

extra fan takvıyesı ıle kullan derım..
  • Hocam sıvı sogutmadansa fanını deyiştireblirsn fiaysada kaliteli hava soğutucularwar. Su soğutma pahalı iş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Şöyle bir soğutucu çok rahat işini görür.

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/ekran-karti-vga-sogutucu/thermalright-t-rad2-gtx-ati-ve-nvidia-uyumlu-ekran-karti-sogutucu.html

evet hocama katılıyorum gercekten iyi soğutucudur.

• böyle bir sorun var ise extra sogutmayla ugraşmak yerine kartta problem olma olasılıgını düşünün ve garantisi var ise garantiye yollayın bence.kartlar extra modifiye yapılsın kullanılsın diye satışa sunulmazlar.standart hızlarda kitlenme vs sorunu yaşmamanız gerekir.eger ki kitlenme var ise garantiye yollayın.tabi stabiliteyi belki sisteminizdeki başka bir parçada bozuyor olabilir bunuda düşünmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracul

böyle bir sorun var ise extra sogutmayla ugraşmak yerine kartta problem olma olasılıgını düşünün ve garantisi var ise garantiye yollayın bence.kartlar extra modifiye yapılsın kullanılsın diye satışa sunulmazlar.standart hızlarda kitlenme vs sorunu yaşmamanız gerekir.eger ki kitlenme var ise garantiye yollayın.tabi stabiliteyi belki sisteminizdeki başka bir parçada bozuyor olabilir bunuda düşünmek gerekir.

Katılıyorum herhangibir soğutma yönteminden önce kartınızın stabil çalıştığından emin olun emin iseniz öncelikle hava soğutma ile çözüm yolu aramanız daha ekonomik olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sıvı soğutmaya geçmey. düşünüyorsan ekran kartı bloğu için harcama yapmalısın. Aksi takdirde arkadaşların dediği gibi 125TL bütçe ile sıvı soğutmaya giriş neredeyse imkansız.

Hava soğutma kesin çözüm olacaktır. Universal soğutuculardan tavsiye ederim.
  • Hocam Ekran kartına Ünüvrsal bloklardan al bitane formdan 80 tl ye paranı birktir sonra rahatıan baj
  • 125 TL'e su soğutma imkansız.
  • NEDEN İMKANSIZ ?_

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

125 TL'e su soğutma imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.