Şimdi Ara

Gts250 ve hd4850 arasında seçim yapamıyorum yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69
    ZOTAC GTX260 Synergy GDDR3 896MB 448Bit
    http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=37432

30 dolar bile değil 7-8 dolar fark var

dostum kaçırma derim core192 olsada , hd4850 gts250 demez atar farkını

bu forumu seviyorum ya çoğu kişiyi yanlış tercihten kurtarıyoruz

+
    Bende şimdi farkettim 363 YTL ye GTX260 var, kaçmaz bir fırsat bence daha 1-2 ay önce bu fiyata 9800GTX+ lar zor bulunuyordu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

Düz gtx260 ikisindende iyi artık bu kartlar alınmaz arada sadece 30$ var ve hala tavsiye ediliyor hayret etmemek elde değil

hocam 30 dolar farkla göster hemen alayım ama en ucuz bulabildiğim gtx260 430 tl.

Bu fiyat evet gerçektende His İceQ Turbo 1GB hd4850 den sadece 30 TL farkı var.
    Fakat Zotac Standart soğutuculu bir model gibi görünen bir karta Synergy ismini vermiş, Zotac soğutucudan çaldığı modellere Synergy diyor normalde eğer bı modelde Standart dan daha ucuz bir soğutu kullanmışsa arkadaşımız ısı ve ses konusunda rahatlık istiyor.

His 4850 İceQ Turbo 1GB ısı ve ses yaşamayacağını garanti edebileceğim bir kart fakat arada sadece 30 TL fark var. Tercih kart alıcısının.

Dolar düşük seviyede iken 260 TL ye aldığım His 4850 ufak bir soğutucu modifiyesi sayesinde 8 aydır herhangi bir ısı ve ses problemi de yaşatmadı bunu da belirtmek istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: tokato

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

Düz gtx260 ikisindende iyi artık bu kartlar alınmaz arada sadece 30$ var ve hala tavsiye ediliyor hayret etmemek elde değil

hocam 30 dolar farkla göster hemen alayım ama en ucuz bulabildiğim gtx260 430 tl.

Bu fiyat evet gerçektende His İceQ Turbo 1GB hd4850 den sadece 30 TL farkı var.
    Fakat Zotac Standart soğutuculu bir model gibi görünen bir karta Synergy ismini vermiş, Zotac soğutucudan çaldığı modellere Synergy diyor normalde eğer bı modelde Standart dan daha ucuz bir soğutu kullanmışsa arkadaşımız ısı ve ses konusunda rahatlık istiyor.

His 4850 İceQ Turbo 1GB ısı ve ses yaşamayacağını garanti edebileceğim bir kart fakat arada sadece 30 TL fark var. Tercih kart alıcısının.

Dolar düşük seviyede iken 260 TL ye aldığım His 4850 ufak bir soğutucu modifiyesi sayesinde 8 aydır herhangi bir ısı ve ses problemi de yaşatmadı bunu da belirtmek istedim.

Sırf soğutması için adam gtx260 gibi kartı bırakıp 4850 yi mi alsın

• gerçeken iyiymiş fiyat ama stoklarda yok herhalde diğer sitelere de baktım stokta gözükmüyor hiçbiryerde, ya ne zor iş kardeşim ekran kartı seçmek 50 tl fark var bunu alayım sonra daha iyi bir kart 50 daha veriyim bunu alayım diye diye göçücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 26 Nisan 2009; 11:30:49 >
  • biraz daha inceledim en sonunda bütçeyi biraz daha genişlettim en az 2 sene değiştirmemek koşuluyla ayda 10 tl fazla verip büyük ihtimalle bunu alacağım incelemelerde sessizlik ve performans bakımından çok iyi gözüküyor doğuştan o/c li

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4870-334-7446.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 26 Nisan 2009; 11:37:04 >
  • quote:

gerçeken iyiymiş fiyat ama stoklarda yok herhalde diğer sitelere de baktım stokta gözükmüyor hiçbiryerde, ya ne zor iş kardeşim ekran kartı seçmek 50 tl fark var bunu alayım sonra daha iyi bir kart 50 daha veriyim bunu alayım diye diye göçücem

Stokda var, bulunduğunuz şehirdeki vatan bilgisayar şubesine getirttirebilirsiniz o kadar fark verip 4870 almaya değmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.