Şimdi Ara

GTÜ VS YTÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BOUN için de geçerli o. Hele hele GTÜ için…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumsever2021 F kullanıcısına yanıt
    Bölümler hakkında hiç fikrin yok maalesef. Haberin olsun.

• Gtü İtü ve Ytü gibi ekôl bir kurum değil ama son zamanlarda popülerliği artıyor.Bana kalırsa Ytü daha iyi bir tercih.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytu.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Kontrol Otomasyon dediğin bölüm mühendisliğin bir ana dalı değil kardeşim. Ben bölümleri tahmininden öte tanıyorum.

• Gtü konum olarak sabancı Özyeğin daha iyi marmarayla direkt ulaşım gtü gebzede değil adı gebze

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumsever2021 F kullanıcısına yanıt
    Elektrik-Elektronik Mühendisi dediğin kişi Biyomedikal, Haberleşme, Bilgisayar, Kontrol, Elektronik, Enerji Dönüşümleri ve Güç Elektroniği, Mikrodalgalar ve Antenler, Güç Sistemleri, Sinyal İşleme gibi alanlardan birine yönelir. Elektrik-Elektronik okuyan biri bunların hepsini öğrenemez. 1 tanesini öğrenir bilemedim 2. O da çift anadal filan olur zaten. Yani Kontrol mühendisi dediğin kişi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinin bütün temel derslerini alır sonra bu alana yönelir. Şu Anadal değil takıntısını da bırakın. Bilgisayar, Elektronik, Uçak, Uzay, Metalurji, Malzeme, Endüstri Mühendisliklerinin hiçbiri Mühendisliğin Anadal değil. Olması da gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.