Şimdi Ara

gtx 1050 ti için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım hocam bu kartlar aktif dönüştürücü ile sorun çıkarır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizide güzel bir sistemin sahibi yapmıştım ekran kartınızı satarsanız yerine alcagınız kartlar suan çok pahalı satmayın derim

size gelincede bütçeniz tam olarak nedir bu iş için kaç tl verebilirsiniz orası önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Şubat 2018; 15:51:58 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Suan 800-900 tl bütçem var ama elimdeki ekran kartinida satabilitim r7 250 var suan elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ_33_ -- 4 Şubat 2018; 15:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_

Anladım hocam bu kartlar aktif dönüştürücü ile sorun çıkarır mı

çıkarmaz, sıkıntısız kullanıyor arkadaşım mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

sizide güzel bir sistemin sahibi yapmıştım ekran kartınızı satarsanız yerine alcagınız kartlar suan çok pahalı satmayın derim

size gelincede bütçeniz tam olarak nedir bu iş için kaç tl verebilirsiniz orası önemli

ekran kartı için planlar çok farklı, daha elde eski bir pc var, farklı bişeyler yapmayı düşünüyorum

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Hocam siz neden satiyorsunuz memnun degilmisiniz, sorun mu çıkartıyor kart ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_

Hocam siz neden satiyorsunuz memnun degilmisiniz, sorun mu çıkartıyor kart ?

ps4 almayı düşünüyorum, kartın sorunu yok, ne varsa zaten high ultra custom derken takılıyoruz

• bütçenizi yükseltebilirseniz eger 1200 civarına

ekran kartı ssd ve ram 3 lüsünü alıp oyunların keyfine bakabilirsiniz

hele bide ac origins de korsana düstüki tam oyun zamanı

ps4 iyi güzel ama öyle çok pahalı bir ürün degil ps4 turkcell den aylık 100 tl taksitle bile alınıyor ekran kartını satıp geçmeye degecek bir olay yok ortada

yada 2.el bile alabilirsiniz 800 900 e slim garantili ürünü ekran kartını satmaya degmesi için ps4 pro filan olmalıki degsin
    Evet hocam dediginizde suan mantıklı fiyasaya bakınca tesekkur ederim

• hocam alırsanız bir konu açıp oyun teslerini merak ediyorum bende maaşımı alınca pc me sizin kullandıgınız işlemci bulursam ucuza 300 350 ye almayı planlıyorum tabi maas tan para kalırsa yada bende bir ps4 alıcam taksitle işlemciye fazla para isterlerse xbox ımın yanına ps4 çekicem
    Kombinasyonun guzel olur hocam ama su devirde gercekten bise alınmıyor herşey ateş pahası...

• Tabi oda var ama sistemim de güncel oyunları sorunsuz oynuyorum aslında ama bu sene ps4 e çok dehşet oyunlar gelicek god of war. Last of us 2 vs vs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.