Şimdi Ara

GTX 1060 3GB VS RX480 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbirlerine çok benzer olması beni çok kararsız bıraktı arkadaşlar. Ben daha ilk bilgisayarımı topluyorum daha önceden hep dizüstü kullandım biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca rx480 8gb ile msi rx480 8gb farkı nedir ?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Promerc00

Birbirlerine çok benzer olması beni çok kararsız bıraktı arkadaşlar. Ben daha ilk bilgisayarımı topluyorum daha önceden hep dizüstü kullandım biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca rx480 8gb ile msi rx480 8gb farkı nedir ?

Teşekkürler

sorunuz tam anlamıyla neyi ifade ettiği bakımından belirsizlik içeriyor. rx mıs rx 480 zaten aynı amd markası marka olrak soruyorsanız mesal msı kullandığı soğutucu fanlarla başka bir firmanın fanları fark gösterbiliyor buda kart performansında sıcaklık bakımında bazı faydaları oluyor , oc ibaresinede dikkaet etmeniz gerek bunlar faprika çıkış tasarımlarından farklı olarak hız aşırtılmış versiyonları olmaktadır. Sizin sormanın gereken 1060 mı? yoksa rx 480 şeklinde ise bu iki model arasında ki tesleri incelemenizde fark var şahsen 3 gb versiyonları almanızı tavsiye etmem geleçek açısından ...

• gelecek için diyorsan rx 480 çünkü dx 12 ile amd güzel işler çıkarcak gibi duruyor.1060 için 3gblik sürüm gelecek oyunlar için yetersiz.şuan bile sınır noktası hatta yetersiz bile.1060 alacaksan kesinlikle 6gb sürüm gerekir
  • Şu zamanda 3gb'lik ekran kartı alıp birde oyun oynayacağım dersen paranı sokağa atmış olursun. AMD 480 ile msi 480 arasındaki fark soğutucu ve özel firmalar bazen kartın değerleriyle de biraz oynuyor. O yüzden referans tasarımdan uzak durmanı tavsiye ederim. MSI, asus gibi markalara yönel.
  • Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Gönlüm şu an rx480 den yanaydı iyice ısındım sayenizde.zaten kafa kafayalar dediğiniz gibi 3gb gelecek nesil oyunlar için yeterli değil. Aranızda rx480 kullanıp şikayeti olan varmı ?
  • 3GB kart = ÇÖP

Kimse kızmasın açık ve net ÇÖP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    AMD RX570 8 GB
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.