Şimdi Ara

GTX 1060 Gaming Laptop Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu newegden amazondan alınan laptopların prizleri uyumlu oluyor mu ? bir de tr klavye gelmiyorlar değil mi ? neweggden 17" 1060lı bi laptop bakıyorum ama kararsız kaldım.

Baktığım laptop bu buarada;
    m.newegg.com
    ASUS ROG Strix Scar Edition 17.3" 120 Hz GTX 1060 6 GB VRAM i7-8750H 16 GB Memory 128 GB PCIe SSD + 1 TB SSHD Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop - ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
    https://m.newegg.com/global/tr/product/N82E16834234950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Aralık 2018; 11:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Prizleri uyumlu olmuyor ama bir donusturucu alarak kolayca asilacak bir problem. Pahali degiller. Tr klavye ile gelmez. Bu da problem degil bana kalirsa. Ayarlardan Turkce Q yapip turkce karakterleri kullanabilirsin.

• schadenfreude666 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında amacım i7-8750 olan 1050ti'lı bi laptop alıp geçmek fakat türkiye fiyatlarında 5000-6000 tlye alınabilir bi laptop yok. Ben de o yüzden yurtdışına yöneldim.

15.6 olarak düşünürsek bize göre;
    www.newegg.com
    MSI GL63 15.6" Full HD Gaming Notebook Computer, Intel Core i7-8750H 2.20GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Windows 10 Home - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155022
    şu laptopın fiyatı mükemmel değil mi ?

Bence de mükemmel. Zaten Msi'ın global garantisi de var 1 yıl. O da işin cabası. Türkiye'de bu cihazın aynısı satılsa 10 bin lira gibi bir fiyata alabiliriz ancak. Ben de attığınız cihazla Lenovo Y7000 arasında kaldım. Msi'ın en büyük artısı global garantisinin bulunması. Ama malzeme kalitesi biraz ucuz geldi bana. Lenovo kadar hoş bir tasarımı yok. Lenovo'nun stoklarının yenilenmesini bekliyorum. Bu hafta içerisinde alacağım birini bakalım.
    Hocam ben de şu msi'a göz koydum fakat aklıma takılan bir konu var birincisi newegg'den alışverişi nasıl yapıyoruz İkinci olarak attığım laptopın yorumlarında 2gb 1050den bahsetmiş insanlar. Anlamış değilim nerede yanlışlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Aralık 2018; 21:56:34 >
    Türkiye'de herhangi bir siteden alışveriş yapmaktan pek bir farkı yok. Sadece ürün fiyatına artı olarak gümrük ve biraz yüksek bedelde bir kargo ücreti ödüyorsunuz. Ödeme ekranına geldiğinizde toplam ücret gözükür. İkinci sorunuza gelecek olursak ürünün farklı konfigürasyonları mevcut. Seçenekler gözüküyor zaten. Şu anda en mantıklısı gtx 1060 ekran kartına sahip olanı almak. Hem daha ucuz hem de satıcı direkt Newegg.
    Toplamda 6500 oluyor fiyatı ödeme ekranına kadar gittim. Tamam hocam şimdi gördüm altta konfigürasyon seçenekleri varmış. Genelde laptop falan alacağım zaman 2 ay araştırırım ama bu msi hem çok uygun hem de tam istediğim gibi biraz bakınıp inceleyip bu arkadaşı alıcam sanırım ben
    Aynı ürünü ben de takip ediyorum. Cumartesi ödeme ekranındaki fiyatı 6400e kadar düşmüştü. Gümrükte bir sorun çıkmayacağından emin olsam hemen alacağım. Bu konuyu açan arkadaşın laptopu gelsin de konuyu güncellediğinde ben de alırım.
  • Merhaba arkadaşlar ufak bir güncelleme yapayım konuya. Bugün sabah itibariyle kargo bileğileri FedEx e girildi. FedEx i arayıp detaylı Bilgi alabiliyorsunuz ve en güzeli de mail attığınızda FedEx e herhangi bir konuda yaklaşık 30 dk içinde cevap veriliyor belki 1.30 saati bulabilir de ama hızlı yanıtlıyorlar. Kargo gelme adımları ise bu şekilde oluyor

https://i.hizliresim.com/lqL1Rr.jpg

https://i.hizliresim.com/V9AYRv.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emn5805 -- 3 Aralık 2018; 11:45:7 >

• Arkadaşlar bu laptop nasıldır? Birde buna 8gb daha ram ilave etmek istersek hangi rami alıcaz? Saygılar.

www.newegg.com
    Lenovo Y7000 (81LD0006US) Gaming Laptop Intel Core i5-8300H 2.30 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-Bit - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=9SIA0ZX7VS2326&ignorebbr=1

• underdog kullanıcısına yanıt
    Bu lenovoyu alıp yanına 8lik rammi eklesem yoksa direkt
    www.newegg.com
    MSI GL63 8RE-629 15.6" IPS FHD GTX 1060 6 GB VRAM i7-8750H 16 GB Memory 128 GB SSD + 1 TB HDD Windows 10 Home Gaming Laptop -- ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155022&ignorebbr=1
    bu cihazımı alsam çok kararsızım. Lenovonun tasarımı mükemmel aşırı hoşuma gitti fakat diğeri hem direkt 16 hem de i7

• emn5805 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı siteden alışveriş yapmayı düşünüyordum aklımda sorular vardı. Öncelikle siteye çok güvenemedim sizin ürününüzün gelmesini bekliyorum. Ayrıca başka bir konuda daha ikileme düştüm. Acaba 1050 ti i5 8300h ile 1060 6gb i7 8750h arasındaki 1000-1500 lira farka değer mi? Diğer özellikler yaklaşık aynı. Bir de ssd hızını ölçüp sonucu atarsan sevinirim. Uzun ömürlü olsun diyorum aşırı uzun 8-10 yıl. Ramleri arttırabilirim 4-5 sene sonra şuanlık 16 gb ramlere sahipler. Bunun dışında dolardaki düşüş ne kadar sürer ona göre bakacağım.
  • bende bekleyenlerdenim tr de fiyatlar uçukkk . bende paylaştıklarınızdan msi yi alabilirim ama taksit olayı sıkıntı ? acaba site taksit yapmıyor mu?
  • aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Deneyelim aga bekle az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: For_The_Emperor

Hocam ben de aynı siteden alışveriş yapmayı düşünüyordum aklımda sorular vardı. Öncelikle siteye çok güvenemedim sizin ürününüzün gelmesini bekliyorum. Ayrıca başka bir konuda daha ikileme düştüm. Acaba 1050 ti i5 8300h ile 1060 6gb i7 8750h arasındaki 1000-1500 lira farka değer mi? Diğer özellikler yaklaşık aynı. Bir de ssd hızını ölçüp sonucu atarsan sevinirim. Uzun ömürlü olsun diyorum aşırı uzun 8-10 yıl. Ramleri arttırabilirim 4-5 sene sonra şuanlık 16 gb ramlere sahipler. Bunun dışında dolardaki düşüş ne kadar sürer ona göre bakacağım.
    Aynı durumdayız bende çok kararsızım şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkini attiginiz lenovonun saticisi newegg degil simdi almayi dusunen varsa almasin bence. Birkac gun oncesine kadar newegg de satiyordu tukendi stoklar. Geldigi zaman siparis verecegim ben.

• aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Taksitlendirme yapmaz site. Bildigim kadariyla bankanizla konusarak yapabilirsiniz ama. Bankanizi arayin konusun en net bilgiyi o sekilde alirsiniz.

• Dolar çıktı ya. İnse de alsak yav.
  • Bu siteden alınca kaç gün de geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya güncelleme getirildi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.