Şimdi Ara

GTX 1060 - i5 2400 darboğaz olurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetten gördügünüz ile gelmeyin bana ofisteki sistemlerimde kullanıyorum i5 6500 ile bütün oyunları test ettim 1060 ile gram darbogaz yapmıyor kendi elinizde olmayan sistemlerle gelipte burda ahkam kesmeyin her inetnetteki videoyada inanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ahkam kesmek falan diyorsun sen? Düzgün konuşmayı öğren ilk önce. İkinci olarak şuan elimde test olmadığı için video attım size, geçen hafta arkadaşa topladık sistem orada da aynı mevzu var.Sistem tek siz de var zannetmeyin. Gtx 1060 baya güçlü bir kart günümüz oyunlarının çoğunda 2k da çok rahat çalıştırır ve böyle güçlü bir karta i7 sistem gerekir diye düşünüyorum. i5 6xxx serisi gtx 1060 a darboğaz yaşatır. i5 6600k oc li hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnerboost -- 12 Eylül 2016; 20:01:02 >
  • burnerboost kullanıcısına yanıt
    Boş yapma bana burda bu benim meslegim ben bunun okulunu okudum biz çok geçtik bu yollardan kaç yıldır bu forumdayım birisi birşey sordugu vakit herkes bilir kişi kesiliyor beni bilen bilir tanıyan tanır dedigimi yapıpta alan pişman olan yoktur sizin işlemcinizde yada başka bir parçanızda sorun var o zaman internet kuruyorsunuz arka planda reklamı olan işletim sistemlerin farkında degilsiniz sonra işlemci buna darbogaz yapıyor o adamlar babasının hayrına cracklemiyor o windowsları sizin üzerinizden para kazanıyorlar haberiniz yok bildigim konuya yorum yaparım bilmedigime yapmam benle çok dalaşa giren oldu şimdiye kadar sonra gittiler kendilerine yediremeyip yeni hesap açtılar

• Neden gittikleri belli çok konuşarak kendini çok bilgiliymiş gibi gösteren birisin. Ben boş yapmıyorum boş yapan sensin. Her şey okulunu okumak la olmuyor Hangi parçada sorun olup darboğaz yaşatır? Veya madem sizde darboğaz yok yollayın testleri biz de görelim. Başkaları beni ilgilendirmez ben size darboğaz olduğunun kanıtını veriyorum siz gelip ben onu yaptım şunu yaptım diyerek kendinizi tatmin ediyorsunuz.
  • Ekran kartını alıcam ve i5 2500 ile kullanmaya başlıcasm testleri buraya bizzat kendim atıcam boşuna tartışma yapmaya gerek yok bence..
    Evet 1060 güçlü bi kart yeni nesilin teknoloji ile besleniyor ama bazıları i5 6400 ile ddarboğaz yapar diyor böyle bilgisiz insanlarda var
    kimisi yapar dedi kimsisi sınırda kalır dedi sınırda kalır diyenler bilgisiz kişiler değildi ama evet yapıcaktır darboğaz ne olduğunuda iyi bilirim :D pentium g2020 ve gtx 750 ti kullandım 1 sene taş patlasın 5 10 fps kayıp yaşıyordum ama abartılacak gibi bişey olmadı 1060 i5 2400 da da aynısı olucağını umuyorum
  • i5 6500 acs oyununda %100 cpu kullaniyor ve yer yer akcilik kayboluyor diger oyunlarda daha denemedim. ana kartiniz 1150 ise 4690 alin 1151 ise i7 6700 alin benim gozlemledigim 1060in tam hakkini veriyor. monitoru de 1080p den devam edin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnerboost

Hocam nasıl tam sınırda kalıyor? i5 6400 bile yer yer darboğaz yapıyor gtx 1060 a. Ve ben şuan i5 2400 ile gtx 780 amp kullanıyorum ve darboğaz yaşanıyor.

"yer yer darboğaz"

• ?
    Ben söyleyecegimi söyledim ve yıllardır bu işin içindeyim beni bilen biliyor çenemi yormaya niyetim yok

• i5'in Haswell olsa neyse yapmaz i5'in Sandy Bridge yapar onu sadece i5 2500 K besler OC yaparsaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Ben söyleyecegimi söyledim ve yıllardır bu işin içindeyim beni bilen biliyor çenemi yormaya niyetim yok

arkadaş i5 6400 gtx1060a "yer yer darboğaz" yapıyor diyor.

• Sen boş konuşmasana.
  • quote:

Sen boş konuşmasana.

Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ediyorum.

• Sen sussana :) Bir şey bildiğin yok hadi yallah canım
  • quote:

Sen sussana :) Bir şey bildiğin yok hadi yallah canım

tamam canım görüşürüz bb

• Size bişey söyleyeyimmi sizin gibiler yüzünden insanlar yanlış bilgi alıyor bu forumdan ve yanlış seçimler yapıyorlar sonrasında şu oyunda şöyle bu oyunda gpu kullanımı çok düşük vs konular açıyorlar.İ5 6500 gtx970 ile gtx1060 ve sonrası kartların hepsinde işlemci yükü fazla olan oyunlarda darboğaz yapıyor elinizde madem parçalar var birde i7 takıp deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

GTX970 VE GTX1060 ÜZERİ KARTLAR İÇİN KESİNLİKLE İ5 ALMAYIN.
  • BlackHammerI B kullanıcısına yanıt
    Asıl bilgisizler kim biliyormusun senin gibi her söylenene inanıp başkalarını bilgisizlikle suçlayanlar.Hiç uzatmayacağım imkanın varsa gtx1060 takılı sistemde bir i5 ile test et oyunlarda sonra aynı sisteme birde i7 takıp test et gta v tarzı oyunlarda aradaki gpu kullanım farkına bak ne demek istediğimi anlarsın.bu forum ölmüşte ağlayanı yok.
    Böyle insanları kaale alıp kendini yormana gerek yok dostum forumda binlercesi mevcut sanıyorlar ki sadece onların işi bu sadece onlar biliyor bu işleri sadece onlar kullanmış bu parçaları ne kadar komik olduklarının farkında bile değiller.Bu işi gerçekten bilenler zaten artık forumda doğru düzgün takılmıyor mesaj yazmıyor böyle kendini bilirkişi sanan tipler ve çoluk çocuk yüzünden son 2-3 yıldır forumun bu hale gelme sebebide budur zaten :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Foruma diplomamı atıyım napayım ben bu işin egitimini aldım ve bu sektördeydim darbogazın daha ne oldugunu bilmiyorsunuz burda gelip yorum yazıyorsunuz kmilleti trolleyip ban yiyip yeni hesap açıyorsunuz herkeste i7 6700 alacak bütçe yok ve i5 6500-6600 gibi işlemciler fazlasıyla yeterli oyun için kaçıncı troll hesabınız bu kimbilir

• darboğaz yapmaz piyasadaki bir çok video da oyunların tüm ayarları sona alınmıyor ve bu sebepten dolayı insanlar kandırılıyor şimdi ben 1070 kartımı i5 4690k ile 1080p de gta 5 de normalde darboğaz yapması gerekiyor neden mi vaktinde gtx 980 almayı düşünürken gta 5 ile test yapan birinde video izlerken ayarları tam açmadığı için darboğaz oluyor gibi gösteriyordu sonra ben çelişkili olarak gtx 1070 aldım ve gta 5 de denedim sonuç mu nasıl oldu buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 17 Eylül 2016; 13:22:26 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.