Bildirim
Gtx 1060 mı almalıyım,rx 580 mi ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam 1060 önerme sebebi rx580 olmaması.Yani bende rx580 almayı düşünüyodum ama yok.Yaratacak değiliz ya mecbur 1060 alacak arkadaş bulamazsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam AMD testlerini yayınlıyorsunuz anladıkta kart yok? Bunu ne yapacağız? Kart ne kadar iyi olursa olsun bulamadıktan sonra ne işe yarıyor? Kırk yılda bir iyi bir iş yaptı AMD onuda üretmeyi beceremiyor ortalık gene Nvidia'ya kaldı. Adamlar AMD kart bulunamadığı için Nvidia öneriyor bundan daha doğal birşey olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yana yakıla 580'leri bulamadığını söyleyenler ne hikmetse daha düne kadar kartları beğenmiyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Yana yakıla 580'leri bulamadığını söyleyenler ne hikmetse daha düne kadar kartları beğenmiyordu.
AMD'nin birazda çuvaldızı kendine batırması lazım. Neredeyse bir aydır kart yok piyasada adam ne yapacak? Mecbur Nvidia karta yönelecek. Buda ister istemez AMD'nin pazar payını daraltıyor. Diğer bir kızdığım noktada açıklama yapmamaları şu tarihte kartlar stoklara girecek açıklamasını yapıp milleti rahatlatmaları lazım ama yapmıyorlar ne hikmetse. Ne kadar iyi kart çıkarırsan çıkar ben o kartı bulup alamadıktan sonra başka markalara yönelmem kadar doğal bişey yok. -
Ucuz malın alıcısı çok olur. İyisini bekliyorsanız pamuk eller cebe, sonra yakınmayın birşey olursa. -
Sana şunu sorayım ozaman kartlar stoklara girdi diyelim aynı fiyatlardanmı satılır sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 13 Haziran 2017; 19:20:18 > -
Ben de size şunu sorayım, şu vakte kadar niye almadınız? -
Bende size şunu sorayım imzamdaki kart ne? Hangi kartı kullanıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 13 Haziran 2017; 19:23:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Ben de size şunu sorayım, şu vakte kadar niye almadınız?
3-4 Ay önce 1000 Tl civarına Rx 480 kartlar satılıyordu,1060 yeaaa diyorlardı,şimdi olsa Rx serisi alacaz napalım 1060 yeaaaa.
Alacak olan adam aldı Sapphire Nitro+ L.Edition aldı,alan koydu sisteme.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X