Şimdi Ara

Gtx 1070 AMP! 1746 tl(Vatan Computer içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde hb de 1300 tl ye satılan 1070 ler sıcakdı bu sıcak değil , zotac serviside batmış zaten.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kafayı yedirteceksiniz yemin ediyorum. O sıcak fırsat değil hataydı, ona bakarsan vatanda geçen hafta 2 tb harddiskler 132'den satıldı, ben şimdi gidip her harddisk konusuna bunu spamlasam ne olacak ? O fiyat o an vardı, bu kampanya da yazıldığı an, eğer hala o fiyata satılan bir yer varsa göster ben alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Arkadaş kafayı yedirteceksiniz yemin ediyorum. O sıcak fırsat değil hataydı, ona bakarsan vatanda geçen hafta 2 tb harddiskler 132'den satıldı, ben şimdi gidip her harddisk konusuna bunu spamlasam ne olacak ? O fiyat o an vardı, bu kampanya da yazıldığı an, eğer hala o fiyata satılan bir yer varsa göster ben alayım.

O zaman forumun adini sicak fiyat hatalari yapalim.

ÖLÜCÜ MOD ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 23 Ekim 2016; 6:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam Evga gibi bir firmadan bahsediyoruz daha önce gonderenlerle görüşebilirsiniz amazon ana konusunda benzer şekilde gümrük sorumu yaşayana hiç denk gelmedim nitekim kronik sorunlu bir seri değilse 2 yıl içerisinde bozulmasi olagandisi

Evga'da anakartlarda gümrükte sıkıntı yaşandı , iyi araştırmamışsın ...

Evga bunu bir şekilde çözdü ama olan tüketiciye oldu .
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Sen nerelerdesin mesaj attım hirotaro?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Ekim 2016; 20:3:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Sen nerelerdesin mesaj attım hirotaro?

Evga ne kadar iyi niyetli olduysa ,bizim gümrük o kadar sorun cikardi urunlerde rma yazmasina ragmen . evga yine de cozdu ama zaman sikintisi yasanmisti .

• xxlboy kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.