Şimdi Ara

GTX 1070 İçin Full HD Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. GTX 1070 için 1920x1080 monitör arıyorum. Bütçem 1000 lira. 2k alacak bütçem olmadığı için Full HD'ye yöneldim. DSR kullanırım. Ghosting sorunu yaşatmayacak, tercihen 24" bir monitör arıyorum. Kullanan insanların kötü yorum yapmadığı, yaygın kullanılan ve çok sevilen monitör olursa daha iyi referans olur. Oynadığım türler genelde MOBA ve RPG ama FPS'te de üzmesin. Bu yüzden en azından 120 HZ ve çok yüksek tepkime süresi olmazsa daha iyi olur. Hepinize iyi günler.

EDİT: Aklımdaki en mantıklı monitör BenQ 24" XL2411Z ama bu da 1300 lira civarı. Nasıl bu monitörü kullanan var mı? Memnun musunuz?
    EDİT 2: ASUS 24" VG248QE bu monitöre de yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dysquest -- 2 Ağustos 2016; 12:33:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

Merhaba arkadaşlar. GTX 1070 için 1920x1080 monitör arıyorum. Bütçem 1000 lira. 2k alacak bütçem olmadığı için Full HD'ye yöneldim. DSR kullanırım. Ghosting sorunu yaşatmayacak, tercihen 24" bir monitör arıyorum. Kullanan insanların kötü yorum yapmadığı, yaygın kullanılan ve çok sevilen monitör olursa daha iyi referans olur. Oynadığım türler genelde MOBA ve RPG ama FPS'te de üzmesin. Bu yüzden en azından 120 HZ ve çok yüksek tepkime süresi olmazsa daha iyi olur. Hepinize iyi günler.

EDİT: Aklımdaki en mantıklı monitör BenQ 24" XL2411Z ama bu da 1300 lira civarı. Nasıl bu monitörü kullanan var mı? Memnun musunuz?
    EDİT 2: ASUS 24" VG248QE bu monitöre de yorum yaparsanız sevinirim.

vg248qe kullanabileceğin f/p gaming üründür. 144hz 1ms tek dez avantajını söyliyim bu seri de ki diğer markaların ürünlerinde de olan açı daraldıkça ekran siyahlaşır.

• dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Tn panel olması çok sorun değil aslında. Aklıma takılan sorun hdmi ile sadece 60 hz alınıyormuş. Bazıları 144'e sadece dvi ile çıkıyor diyor. Bazıları ise display portla da çıkar diyor. Eğer dp ile çıkıyorsa bunu alacağım. Sadece dvi ile çıkıyorsa benq alacağım. En azından hdmi ile 144'e çıkmış olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tn panel olması çok sorun değil aslında. Aklıma takılan sorun hdmi ile sadece 60 hz alınıyormuş. Bazıları 144'e sadece dvi ile çıkıyor diyor. Bazıları ise display portla da çıkar diyor. Eğer dp ile çıkıyorsa bunu alacağım. Sadece dvi ile çıkıyorsa benq alacağım. En azından hdmi ile 144'e çıkmış olurum.

ürünün kendi sitesinde ki açıklaması.

GTX 1070 İçin Full HD Monitör Önerisi

• quote:

Hem DVI hemde Display Port ile 144hz e çıkabilirsiniz.
  • Zamanında ben de o dediğiniz Asus monitörle Benq XL2411Z arasında kalmıştım. Tip olarak Asus önde ama ısınma konusunda ateş gibiydi. BenQ buz gibiydi.
  • vg248qe yi neredeyse 9 aydır kullanıyorum. Isınma ile ilgili hiç bir problem yaşamadım. Şimdi 2. oyun monitörü olarak kullanıyorum. Bütün portları 144mhz ye cıkar burada önemli olan senin kullandığın kablo bunu destekliyecek mi ? Hem dvi hemde hdmi de sürümler var ve buna uygun kablolar var. Yani hdmi 1 kablosu ile 144mhz ulaşamazsınız. Ben her koşulda displayport öneririm birde ses için ekstra kabloya gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.