Şimdi Ara

Gtx 1070 pubg gpu usage %50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde R7 1700'üm var gtx 1070 ile beraber, işlemci saat hızını arttırmadığımda fps droplar çok bariz fazla oluyor Pubg'de.
  • Ya bu forumda gerçekten enteresan tipler var. Her sorunun altına o şuna yetmiyordur bu buna yetmiyordur diye geliyorlar direkt. Ne alakası var kardeşim darboğazla ?

https://www.youtube.com/watch?v=cUk4_F7S7O8

Buyrun aynı işlemci aynı ekran kartı ultra ayarlarda %98'in altına düşmüyor GPU kullanımı. Elinizde internet var hadi Ryzen 5 1600'ün oldukça yeni ve güçlü bir işlemci olmasını geçtim iki dakika araştıramıyor musunuz ?
  • Pubg özürlü bir oyun. Arkadaşımda i5 6500 ve gtx 1070 var. Onda da gpu kullanımı düşük oluyor pubg'de.
  • ue 4 ile yapılmış oyun almaya tövbe ettim. Yazık ue3 nerde bu engine nerde birde sektörde deneyimsiz elemanlar çalışınca kahrını biz oyuncular çekiyoruz.
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bende durum tam tersi Gpu sürekli %90-99 seviyelerinde iken cpu %50 seviyelerinde. Oyunlarda anlık droplar yaşıyorum. Ekran kartım radeon hd 3650 işlemci core2quad q9400. Şimdi burda işlemci mi düşük kalıyor yoksa gpu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Bende durum tam tersi Gpu sürekli %90-99 seviyelerinde iken cpu %50 seviyelerinde. Oyunlarda anlık droplar yaşıyorum. Ekran kartım radeon hd 3650 işlemci core2quad q9400. Şimdi burda işlemci mi düşük kalıyor yoksa gpu mu?

Ekran kartını bu oyun için tam verimli çalışıyor sizdeki sisteme göre. Fkat ram durumunuzu belirtmemişsiniz. 4-8-16? Online oyunlar çok fazla ram tüketir.
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Ram 2 gb. Cpu-Gpu değerleri normal mi yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    O ekran kartına normal tabi. Sizin yüzde 99 unuzla yukarıda bulunan arkadaşların sorunu bir değil:)

Adamların yüzde 10 u sizin yüzde 99 una eşittir:)

Cpu da ekran kartını beslediği için siz de yüzde 50. İyi ekran kartı taktıkça cpu limitlerini zorlarsınız. Ondan sonrası sistem değişikliği:)

PUBG için 8gb ram bile yetersiz kalıyor.
  • safahh kullanıcısına yanıt
    Anliyorum hocam teşekkürler ilginiz için. Birde ben bu sisteme Gt 710 alsam nasıl olur? Cs go Dota 2 oyunları Full hd de oynamak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunun için youtube en iyi kaynak almak istediğiniz ekran kartı ve elinizde bulunan işlemciyi yazın.

Ne kadar fps de oynattığını görün.

Eski nesille pek alakam ve bilgim yok.

Öncelikle işlemcinizin Yetebileceği en iyi ekran kartını tespit edin.

• AMD işlemci ile normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soter1907

Ya bu forumda gerçekten enteresan tipler var. Her sorunun altına o şuna yetmiyordur bu buna yetmiyordur diye geliyorlar direkt. Ne alakası var kardeşim darboğazla ?

https://www.youtube.com/watch?v=cUk4_F7S7O8

Buyrun aynı işlemci aynı ekran kartı ultra ayarlarda %98'in altına düşmüyor GPU kullanımı. Elinizde internet var hadi Ryzen 5 1600'ün oldukça yeni ve güçlü bir işlemci olmasını geçtim iki dakika araştıramıyor musunuz ?
    Şuraya 50 inceleme 50 karşılaştırma koyarım , o işlemci günümüz çoğu oyun için çöp , eski fx 8300 serisi gibi şuanda 12nm ryzen 2 2000 serisi bir nebze daha iyi

Ha bazı oyunlarda eşit FPS verir oyunun thread optimizesinden dolayı ama o oyunlarda 4930k da aynı FPS verir keramet işlemciden değildir

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Pentium_Gold_G5600/13.html

• wodka_ kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemci aynı ekran kartı ile bende kullanım %90 üzeri

• Evet arkadaşlar uzun bir süre geçti ama yinede konuyu görünce yazayım dedim aynı ramden aldım çift kanal oldu ve 2k monitör aldım ondan sonra pubg de 2k da %90-99 gpu usage olup sorun çözülmüştü bu ara da pubg de güncelleme almıştı onun da etkisi olabilir.Şuan zaten artık pubg oynamıyorum.
  • kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    rica etsem 1080p de aynen deneyebilir misin acaba, gpu kullanimi kac olacak suan?

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Pubg yi sildim bilgisayardan aylar önce o yüzden şuan deneme şansım yok hocam.
  • kewin2121 K kullanıcısına yanıt
    Saglik olsun, benimki meraktan. Sildigin iyi olmus, senin adina sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Şuraya 50 inceleme 50 karşılaştırma koyarım , o işlemci günümüz çoğu oyun için çöp , eski fx 8300 serisi gibi şuanda 12nm ryzen 2 2000 serisi bir nebze daha iyi

Ha bazı oyunlarda eşit FPS verir oyunun thread optimizesinden dolayı ama o oyunlarda 4930k da aynı FPS verir keramet işlemciden değildir

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Pentium_Gold_G5600/13.html

Alıntıları Göster
    Hangi oyun için çöp ne olur koysana ? Ne boş ne fanboy adamlarsınız ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.