Şimdi Ara

GTX 1070 ROG STRİX - FPS SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hep söylüyorum 2k 4k monitörünüz yoksa alın 2x gtx 970 i gtx 1080 e kafa tutuyor 1080p de. Bu arada kastettiğim 970 ler ikinci el olarak fiyatlar 600-700 arası
  • zilunath kullanıcısına yanıt
    Ben sana nasıl verim alınacağını söyledim bu kart 1080p de zorlansa %99 yada 95 lerde kullanırdı bende sana diyorumki karttan verim almak istiyorsan dsr ile 2k da kullan. Biz burda yardım etmeye çalışıyoruz trollerle uğraşıyoruz lenadelrey mı ne haltsa bende 1070 var gelmiş kullandığım karttan daha iyi bilgisi olduğunu savunuyor bu formun b.oku çıkmış ergen trollerle dolup taşmış 2 3 şey bildiğini sanıp bide cevap vermeleri yokmu sus otur işte bi halttan anlamıyosun gelmiş konuşuyosun birde benden daha mı iyi bilecen amd işlemcide daha az fps verir amd işlemci ile 1070 1080 ekran kartları kullanılmaz verim alamazsın yazık edersin diyorum gelmiş köpek gibi saldırıya geçiyor birde bişey bildiğide yok cahilin teki ayar ediyor adamı ama. Konunuzuda kirlettim kusura bakmayın hocam.
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Kudurmaya devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynısı gtx 970dede var bf1 ow gibi oyunlarda fps degerleri normal ama csgoda 1024x768de 100 fps veriyor ekran kartı kullanımı %10-20 arası işlemci %80-90
  • Arkadaşlar 3dmark demo indirebildim steamden oda demo olduğundan 720p test yaptı sonuçlarhttp://www.3dmark.com/3dm11/11775913
  • yeni ekran kartı sonrası format attınmı? atmadıysan "display driver uninstaller" gibi bir programla eski sürücü dosyalarını tamamen temizledinmi??
  • Hargon kullanıcısına yanıt
    hayır atmadımda temizlemedimde sıkıntı çıkartırmı :S manuel denetim masasından kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilunath -- 27 Kasım 2016; 19:56:33 >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende de gtx 1060 var üstad,Gta 5 ultrada aniden 40a düşüyor.Hadi işlemcim darboğaz yapıyor desek,just cause 2 multiplayerda da 50ye düştüğü oluyor.Dengesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buhttp://www.3dmark.com/3dm/16316734 fire strike değerlerim GTX 1070 ROG STRİX - FPS SORUNU bu resimde oyun içi gpu ve cpu değerlerim yorumlarınızı bekliyorum..

Değerler gerçekten garip özellikle 1070 in saat hızı felan birde şöyle bir durum var herkes cs go yu hafif bir oyun gibi görüyor ama ben 4690k ve 980 kullanıyorum 1080 p de 4 çekirdekte % 100 kullanıyor genelde işlemciye aşırı yük biniyor
  • 6.nesil işlemcilerde hiç görmedim fakat eski nesil işlemcilerde 2-3-4.nesil (bende dahil) csgo gibi oyunlarda sorun yapıyor bu 10 serisi kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 29 Kasım 2016; 15:7:57 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda belirttiğim gibi bundan önce GTX 780 vardı aynı işlemciyle daha yüksek performans alıyordum..
    Haklısın hocam bende onu diyorum GTX980Ti kullanıyordum o bile daha iyiydi, sonra kartta sorun çıkınca iade ettim yerine bunu aldım hepten b*ka battık afedersin ama durum bu. Driver falan hiçbirşey düzeltmiyor okadar format attık birşey değişmedi tek çare ya kartları elden çıkarmak yada işlemciyi-anakartı değişmek.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım ama gözle görülür bir fark yok :( yukarıda arkadaşın linkehttps://www.youtube.com/watch?v=JZwD7cvhcWk&t=381s bir daha göz attım da bu adam nasıl bu kadar yüksek FPS alabiliyor aklım almıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.