Şimdi Ara

GTX 1080 UYUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aradaki fps farkını göstermek adına bu videoyu paylaştım. Bu testlerde fps değil gpunun kullanım yüzdesi baz alınır. Bugün yüzde yüz kullanımla 150 fps verdiği yerde yarın başka bir oyunla belki aynı kullanım yüzdesine 50-60 fpsde ulaşacak o zaman da cpu kartı kısıtlamayacak mı?? Ve daha önemlisi bu oyunların çoğu iki-üç senelik yapımlar gelecekte işlemci kullanımının artmayıp sabit kalacağını garanti edebilir misiniz ki i5 2500k yeterlidir diyebiliyorsunuz?

Görüldüğü üzere Bf 4 ve Arma 3 oyunlarda gpu kullanımı %60'ın üzerinde bile kalamıyor.

• Paylaştığınız oyunlar en arızalı oyunlar ki 4790K'da bile %98 net gpu kullanımı yok.4790K dahil her cpu darboğaz yapıyor zaten.5930K ile Far Cry 4'te 1080p ve 2K çözünürlüklerinde aldığım fps aynı.Ama işlemci değiştirmeye değecek fark yok.

@gokhyildiz
    Yani 2500K'lı sistemi olan insan,100 fps aldığı yerde neden 130 alamıyorum diyebiliyorsa,60 fps alacağıma 65 alırım diyebiliyorsa elindeki 2500K'yı satıp yeni işlemci anakart ram alabilir.Ama yeni sisteme harcayacağı parayı sadece ekran kartına yatırıp 3-5 fpsden vazgeçebilirse ya da 100 fps alabildiği senaryolarda sapıkça,neden 130 alamıyorum demezse yeni sistem toplamasına gerek yok. Forumu gezerseniz 2500K işe yapmaz,2600 öldü.Yaw nereye öldü nasıl öldü?Sürekli birşeyler aldırma çabası garip geliyor ve eleştiriyorum.Dün mü evveli gün mü hatırlamıyorum 970'e çöp demeye başladılar. 500'e 970 ancak gidermiş.800'e 980Ti gidermişmiş.Her yeni nesil gelişinde alt nesil ucuzlar.Bunu yeni bişeymiş gibi ya da kendileri keşfetmiş gibi konuşuyorlar bir de kendilerini komik duruma düşürüyorlar. 500 liraya 970 alma sevdasındakiler ölücü bile değiller.Sadece hırsızlar.Kandıracak acemi kullanıcı lazım öylelerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 8 Mayıs 2016; 11:11:47 >

• Burada sorulması gereken soru şu; Neden gtx 1080 ve hangi monitörü kullanıyorsun?
  • Neden Gtx 1080, çünkü almışken günceli olsun istedim. Maddi durumum şimdilik sadece kartı değiştirebileceğim kadar. Kartı en güncelini alıp ileride birde işlemci değiştiririm diye düşündüm. Şuan ikisini aynı anda yapamam.

Monitörüm şudur;http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229ha-full-hd-hdmi-va-monitor.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.