Şimdi Ara

GTX 1080 vs SLI GTX 1070 Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım

Sadece ekran kartım kaldı nasipse 1 ay içinde yeni ekran kartını alacağım

Sistemim

Asus Z270 Maximus IX Code

i7-7700K

3000 mhz G Skill 16 GB Ram

NZXT Kraken X62 Soğutucu

Evga 650w Supernova G1

Ekran kartı olarak GTX 1080 düşünüyorum muhtemelen de yazın AMD nin HBM2 li Vega kartlarıyla bir güncelleme yapabilirim

Sizce GTX 1080 de hangi modeli tercih etmeliyim aklımda

EVGA GTX 1080 CLASSIFIED

ZOTAC GTX 1080 AMP Extreme

yada bir ihtimal PSU yu da değiştirmek zorunda kalacağım

GTX 1070 SLI yapmak var şuanlık monitör de almadım tek 1080 alırsam 2K 1070 SLI yaparsam 4K monitör alacağım

Öncelikli olarak EVGA GTX 1080 CLASSIFIED almak mantıklı mıdır ?

Yoksa ZOTAC GTX 1080 AMP Extreme yeterli olur mu ?

Yada 1070 SLI en mantıklı seçenek midir ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqkn61 -- 29 Ocak 2017; 23:49:13 >

• Monitörü ekran kartına göre alıcam hocam
  • 1000 Dolar bandından söz ediliyor hocam yanlış okumadıysam aklımda öyle kalmış o kadar da vermek istemiyorum açıkcası

1080 Classified 750 Dolar bunun fazla üstüne çıkmak istemiyorum

1 ay içinde alıcam almazsam parada kesin çarçur olucak beklemek daha mantıklı gibi gözüksede 1000 dolar bandı beni aşacak açıkcası

Şuan ki tavsiyeniz ne yönde olur ?

1080 Classified almak aptallık olur mu
  • Sli yapcaksanız hocam tek kart pascal titan x alın derim hocam.
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    Amazon stoklarında olsa belki düşünürüm ama bütçeyi çok fazla aşıyor hocam
  • 1080 ti modeli için bir süre daha beklememiz gerekecek. çift 1080 ftw sli kullanıyorum fazlası ile de memnunum monitörüm PG278Q

1080 ti modeli 1080'den neredeyse iki katı olacağından fiyat konusu düşündürücü ne yazık ki. direkt olarak cf veya ftw alarak kullanabilirsiniz. 1070 modelinden sakın iki adet alıp sli yapmak gibi bir hata yapmayın, tek karta yatırım her zaman daha sağlıklıdır.

titan x pascal modelinide amazonda uzun bir süredir takibe almıştım, aylarca beklemem sonucunda sonuç hüsran olunca iki adet ftw ile konuyu kapatmıştım fazla bekleme dostum
  • EVGA GTX 1080 CLASSIFIED alıp geçmek en mantıklısı hocam o zaman
  • 4 k hala tam oturmadı ama gtx 1080 ile 2k tam zevkle deneyim edilebilir.https://www.asus.com/tr/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ bence alınabilecek en iyi monitör şu an için gtx 1080 ile çok iyi gider.Ve sli her oyun desteklemiyor destekleyen oyunlarda bile bazen 2. gpu tam kullanılmıyor o yüzden tek kart 2k ile devam et derim.
  • 1080 FTW veya 1080 Classified gayet iyi iş yapar. Overclock potansiyeli düzgün bir Classified ile stok 1080Ti zorlanabilir. 980 Classified zamanında 980Tİ'a göz kırpıyordu.

Şu an fiyatına göre gayet iyi bence. Kargoyla falan 2750TL gibi bir şey yapyor.
    https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-08G-P4-6286-KR/dp/B01GAI64GO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1485763134&sr=8-2&keywords=1080+classified

• whitelotus59 kullanıcısına yanıt
    Bu monitör listemde ilk sırada hocam zaten

1 ay içinde nasipse almış olucam

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    1080 Ti mart başında tanıtılma beklentisi var bende 1 ay içinde alıcam ama fiyat konusu sıkıntılı hocam

Yüzde 99 Classified alıcam şuan en mantıklısı o gözüküyor

• cqkn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörü gördüğüm kadarıyla 2K 144Hz alacaksınız. Bana 1080Ti biraz fazla gibi geldi 2K için. 1080Ti Titan X (Pascal)'dan aşağı kalmayacaktır. O nedenle fiyatı da tabiri caizse kol gibi olacaktır.

Classified ile FTW arasında iyi fiyat farkı var. Performans ne kadar fark eder emin değilim ama. Ben FTW ile de ilerleyebilirdim hocam.
  • Fazla uzatmadan şunu koyup gideyim.İyi bir gözün varsa
    DudeRandom84youtube
    Titan X Pascal Overclocked Vs GTX 1080 SLI Stock 4K The Witcher 3 Frame Rate Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=QWtqGNmWS3Y
    burdan anlarsın zaten MS denilen illeti.Tek 1080 ( AIO ) yada ref alıp suya yatır.Classy felan voltaj kilitli zaten gereksiz.

• Gtx 1080'de Zotac düşünebilirsin. 3 slota yakın yer kaplıyor doğrudur, lakin soğutma performansı çok iyi. Sanırım Boost clock olayında da en iyilerinden biri. Yüksek saat hızları fazlasıyla tatminkardır. 5 yıl garanti olayı da cabası. Youtube'da bazı videolarda overclock'suz öekirdek saat hızı 2100'ün üstüne çıkanlar var.
  • Bence 2k monitör ve tek gtx 1070 al derim. Vega çıkınca kartı değiştirmeyi düşünüyormuşsun. 1080 alıp yaza elinden çıkarmak istediğinde maddi olarak kaybın çok olur. 1070de görece olarak daha az zarar edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.