Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satıldı.
    Satıldı, silinebilir
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ekim 2026 Satıldığı Şehir : tr Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alpcubukcu A kullanıcısına yanıt
    keşke bu tarz ürünleri yine dh den alsaydınız. ((

riskli al sat ürünlerden ekran kartları (( Zararı çok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, bu fiyata forumda satılmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @alpcubukcu

hem uyumuşsunuz hem piyasadan ( dh ) haberiniz yok.

ikinci el de ilan açıp, yöneticilere sitem etmekte ayrı bir saflık olmuş sizin adınıza

biz de ikinci el de böyle uzun , masal _ hikaye anlatan , fiyatı yüksek yada uyanıkça açılan ilanlardan dertliyiz. sizin gibi troller konu açınca hemen belli oluyor inanın

Burada sıfır aldığı ürünü kullanmadım satıyorum diyerek ilan açmak yerine , alırken de dh den baksanız _ alsanız daha iyi olur deniliyor.

trollüğünüz bu ürünü dh de satmanıza olumsuz etki de olacaktır((

DH de aktif 1660 süper ilanı 3000 TL

• @alpcubukcu

mağazadan sıfır ürünü alıp , sonra da burada YARI FİYATINA satıyorum 999 uncu ilana hoş geldiniz.

Keşke bu zeka , pratik çaba ve araştırmacı kimliğinizi ürünü alırken ( F/P ve zorunluluk yoksa ) de gösterebilseydiniz.

DH de 2.500 TL den sanırım 3 adet 8GB 1070 256bit marka çift fan ekran kartları var aktif satılan.

gtx 1650 sanırım rx 570 belki belki rx580 e denk performansa sahip. Yine dh den gxt nvdia 6gb 1060 da alabilirdiniz.

• Ne anlatıyorsun boş herif? Bu fiyata satılmaz demişim, boklama yok kötüleme yok.

İlanlarımı gösterdiğin için teşekkür ederim. Sarı site-dh dahil en ucuz fiyatları koymuşum ipad 2 900, redmi 10 2900. Hiç biri de alım satım değil kullanıp sattığım cihazlar. Piyasayı biliyorum, milleti kazıklamak için uğraşmıyorum, içimin el verdiği en uygun fiyatı yazmaya çalışıyorum. Bak orda 4 yıl kullandığım 1060 var senin karttan daha iyi 1500'e sattım o kartı çünkü piyasası o. Yine 1500'e aldığım rampage ghostu 850 liraya satmışım.

Sen vatandan 6500 liraya sıfır 1650 alan bir enayi isen biz ne yapalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    Satıldı.
    6 ay önce açıldı
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.