Arklar asus rampge 2extreme i7 islmci 1666 mhz ocz ram sistemim bgn aldgm zotac gtx 280 amp tktm ama ekrana gruntu gelmiyor 5-10 resetten sonra açılıyor ama kpatp acnca gene aynı szce sorun neden kynakli olabilir B'de açılışta ekran kartının fani baya hızlanıyor flaket bı ses ckariyor ...yazım hataları için özür telden griyorum..
Ne hata kodu veriyorsa ekran kartının kullanıcı kılavuzundan bul.
İnit rom hatası bktm amacizumu yok
ati'nin klasikleşmiş sorunları diyen arkadaşları bu konuda da görmek isteriz...
Bherky: Önceki ekran kartında sistem normal çalışıyor muydu? Ha bi de şunu diyim ben de sistemi toplarken bi çalışıo bi çalışmıyodu ve çalışmadığında da fanlar %100 çalışıodu sendeki gibi. Sonra baktım ekran kartı iyi oturmamış PCIE yuvasına düzelttim her seferinde açılmaya başladı
Eskiden böle bir sorun yoktu yeni ekran kartı ile olmaya başladı arkadasm kontrol editin tekrar ama eminim iyi oturduğuna vdaladm falan cnku
ben de vidalamıştım da, işte o vidaladığın hani aşağıya kadar giden demir var, o geçmesi gereken yere geçmemişti bende o yüzden kartın o tarafı havada duruyordu biraz
Tkrar kntrol ettm oteki traftan ckacak nerdeyse ama sorun aynı :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme