Şimdi Ara

GTX 470 AMP! Edition 'umun 9800 GT den farkı yok :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 ay önce GTX470 AMP! Edition ekran kartı aldım ve sistem topladım sistemimin özellikleri

Ekran kartı : Zotac GTX470 AMP! Edition 320 bit
    Anakart : Asus m4a87TD/usb3.0
    İşlemci : amd phenom II x6 1090T
    Ramler : Kingston HyperX ddr3 1600 mhz .. (1600 mhz de calısıyor! )
    HDD: Samsung 1 TB Sata2
    Kasa : XIGMATEK UTGARD Pencereli Kasa
    PSU : XIGMATEK 700W 80 PLUS

Clocklarda oynamadım beyler ekrankartı performansım

prototype 35 fps
    crysis warhead 23 fps
    cod 2 mp oyuncusuyum 250 bile zor alıyor dx7 dx9 da bile 333 rahat görürdü :S (333 görmesi normal olsaydı :( )
    cod 2-4 siste : cod2 : 120 - cod4 : 90 fps cfg bile farketmiyor
    dirt 2 dx11 40 fps
    metro 2033 dx11 de normalde oynatması lazım ama 20 genelde dx9 da bile 20 ye düşüyo cogu yerde
    gta 4 de patch versiyonu ne olursa olsun bench 64 fps cıkıyor ama oyunda 20 ye kadar düşüyor ...

ne yapıcagımı bilmiyorum beyler lütfen bi yardım bir care sunun bana ...
    Sistemim : Windows 7 X64 resim vb birşey isterseniz söyleyin atayım
    Monitor: Samsung B2230H Dvi. 1920 x 1080. not cözünürlük bile cok az farkediyor . unigine heaven bench yapabildim sadece 1920 x 1080 tesselation extreme aax4 af x16 avg 27 fps cıktı min 16 max 63 :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furillajooy -- 21 Ekim 2010; 1:40:14 >

• forumda bir çok kişi bu ekran kartını kullanıyor hiçmi yardımcı olmıyacaklar :S
  • i5 işlemci 4 gb ram 1333 9800gt var daha iyi oynuyorum o oyunları
  • 9800gt ne sandın süper bir karttır.
  • ya beyler bakın anlatamıyorum elimdeki kart GTX 470 AMP! modeli dalga geçicekseniz yazmayın !
  • Kullandınız surucu degistirerek denedinizmi yani bir eski surum yada 2 eski surum deneyebilirsiniz.Ayrıca anakart uzerindeki hangi pci-ex portuna taktınız biliyorsunuz bazıları 8x calısıyor guncel bios yukledinizmi chipset driverılarını guncelleyebilirsiniz son windows updateleri yapın simdilik bunları diyebilirim

SAYGILARLA
  • denedim arkadaşım anakartımın güncel biosunu daha denemedim tekrar bir temiz Win7 x64 kurucam ve pclabs ın testlerinde kullandıgı 257.21 driverini kurucam öyle deniyeceğim . anakart biosumada bakacağım .ekran kartımın bios versiyonu 70.00.21.00.00 ama genel amp kullanıcılarının 03 sonu ... zotac a posta bile attım ingilizce yanıt yok :( neyse ben formattayım beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • directx güncelleyip bidaha bakın
  • güncelledim ama bu arada formatı yarın akşam atıcam okuldan sonra vaktim yok herkeze iyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furillajooy

güncelledim ama bu arada formatı yarın akşam atıcam okuldan sonra vaktim yok herkeze iyi geceler...

İlginç olmuş !!!! sonucu mrk ettim...
  • format attım beyler ve sorun hala devam etmekte :( anakartımın biosunu güncelledim :(
  • forumda club bile acildi gtx 460 470 480 kullananlar club diye kimsemi yardımcı olmuyor ?
  • Dostum ne kadar yardımı olur ama sunu tavsıye edebılırım. 4gb ramden performans alabılmek ıcın bende wın7 64 bıt kurdum ama makıne daha ıyı olacagına oyunlarda falan kastırmaya basladı. Bırde vısta32 bıt yukledım eskısınden hızlı ve performanslı hale geldı. Ram den yararlanmak ıcın Vısta 64 veya deneme amaclı vısta 32 bıt kurup oyunlardakı performansını deneyebılırsın ayrıca wın7 de guc kullanımını dengelı modda kullanırsan makınede gozle gorulur hızlanma ve performans alınıyor. Suan vısta32 bıt kullanıyorum. Wın7den her acıdan bende hızlı. Saygılar.
  • hmm deniyeceğim kardeşim vista 32 bit ultimatemi ?
  • sonuç negatif aynı sonuc delirmek üzereyim :(
  • biz burda dalga geçmiyoruz arkadaş bende 9800 gt olmadı hiç arkadasımda vardı bende 4850 Top modeli vardı yeni sistem topladım gtx 470 li. git başka yerde dalganı geç :)
  • gtx 470in üzerinde 6 pinli pcı güç girişi var onu taktın mı onu takmadıysanda kasma olur
  • ben deil kasamın montesini yapan yer taktı ^^ vatan computer gerci güven olmuyo ama molex pci dönüstürücüleri denemedim direk psu dan baglı zaten güc kabloları herşey tam sorun yok sadece ekran kartı ş
  • senin anakart sorunun olabilir çünkü bende 1090t ve gtx 470 amp var fps mafia 2 de 30 u geçmiyor
    sistemim:
    zotac gtx 470 amp
    amd phenomii 1090t be
    msi 770-c45
    wd sata 2 caviar green 64 mb cache 7200rpm 640 gb
    kingston hyperx 1600mhz cl8 t1
    high power absolute 650 watt modüler
    bu sistem de görül müş oldugu gibi bi anakart sıkıntı vermekte
    senin sistemde de chipsetinin düşük olmasından kaynaklı olabilir sb 850 ise sistemini vatan a tekrar götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdphenomccf -- 20 Eylül 2011; 16:08:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.