Şimdi Ara

GTX 480 SLİ Problem ??? Üstadlara duyuru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost41

quote:

Orijinalden alıntı: atrix41

@ghost41

hocam anlıyorum sizi bir umutla sli düzeni kurup kullamak istediniz ama olmadı nasip değilmiş ben bildim bileli AMD li anakartlar sli düzeni kurulmaz herhangi bir patchte fayda etmez zaten yazmışsınızda,, genel olarak cross fire düzeni geçerlidir nedeni ise işlemcisi ve AMD yongalı olması amd firması "benim malarıma uygun kart yapın der" anakart üreticileride bunda anlaşırlar ve amd işlemcili anakartlarda AMD yongası ve CrossFire düzeni yapar iş bundan ibarettir hemen hemen firmalarda sorun olmuyor ama en son kullanıcı hep sorun yaşar genelde ama intel firması öyle değil Sli ve Crossfire destekli düzeni kurdurtur ve öyle devam en kazançlıda intel firması çıkar bu işten bende işten bu nedenden dolayı intel'in sistemine geçtim

fikirlerimiz aynı hocam tamamen katılıyorum buda bana bi tecrübe oldu en kısa zamanda sistemi parça parça satıp intel'e geçiş yapacağım

ghost41 hocam x58a-ud3r anakart ve core i7 920 işlemci yeterli olacaktır size parçaları aldıktan daha sonra gtx480 Sli zevkini yaşarsınız...:)

• Zaten Amd tabanlı sistemler Nvidia da yeni yeni uyum sağladığı şu zamanlarda artık yine sorun çıkarıyor Nvidia alıcaksan İntel al tık demeden gider 5-6 yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

............................, ati'ye tövbe edeli 3 yıl oldu

Aynen bende tövbe ettim ATI'ye.

Adamlar yaptığı karta program yazamıyorlar.. Bir günde 2 tane driver çıktığını biliyorum.
    Virüs programı günceller gibi hergün ATI'nin sürücükerini takip ediyordum eski günlerden alışkanlık olmuş her bilgisayarı açışımda nvidia'nın sürücü'lerine bakıyorum yenisi çıkmışmı diye ama kolay kolay yenisini çıkartmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 18 Aralık 2010; 15:05:05 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.