Şimdi Ara

GTX 570 mi ? HD 6970 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben SSD ler yaygınlaşıp ucuzlayınca yüksek kapasiteli bir ürün almayı planlıyorum o zaman şuan alacağım HDD de depo amaçlı olacak
  • 2 senedir bekliyorum ucuzladığı falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

2 senedir bekliyorum ucuzladığı falan yok

o zaman tekrar para biriktirdiğimde yaza doğru alırım çünkü 120 gb dan düşük almak istemiyorum
  • Haklısınız SSD alınacaksa en az 120gb alınmalı 60gb çok çabuk dolacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makgem

quote:

o zaman tekrar para biriktirdiğimde yaza doğru alırım çünkü 120 gb dan düşük almak istemiyorum

120gb alınıt evet windows kurulur oyunlar vs. HDD isede depolama kullanılır.

ama dikakt edin alacağınız SSD çok çok iyi bir şey olsun araştırıp alın yoksa pişman olabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

120gb alınıt evet windows kurulur oyunlar vs. HDD isede depolama kullanılır.

ama dikakt edin alacağınız SSD çok çok iyi bir şey olsun araştırıp alın yoksa pişman olabilirsiniz.

3 farklı markanın ssd lerini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim; kingston 30gb lık modeli parasını kesinlikle haketmeyen bir ssd, corsair force 120 yi ise uygun fiyatlı bulabilirseniz alın performansı çok iyi, intel 40gb lık model ise f/p de 1 numara.

• Ben olsam GTX 570 alırdım yazılımsal bakımdan nvidia daha iyi
    aralarında pek fps farkıda yok zaten.
  • ASUS HD6950 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
    almaya karar verdim . 1-2 sene içinde. dx12 çıkarsa falan da crossfire yapacağım
  • quote:

analistlere göre 2012 yılında ssd fiyatları düşüşe geçecek ve son kullanıcı için alınabilir duruma gelecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

analistlere göre 2012 yılında ssd fiyatları düşüşe geçecek ve son kullanıcı için alınabilir duruma gelecekler

beklendiği gibi 10 numara 5 yıldız haber. işte 2012 de alırız ucuzladığı zaman
  • quote:

ASUS HD6950 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
    almaya karar verdim . 1-2 sene içinde. dx12 çıkarsa falan da crossfire yapacağım

Bence GTX570 alın daha iyi, yada pazartesiyi bekleyin incelemesini yapacağım karar vermenizde yararı olabilir
  • Asus'un özel soğutmalı HD6950 si yeterli.Yetmediği zaman Cf yaparsınız
  • hd6950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 22 Ağustos 2011; 4:16:11 >
  • yalnız CF yapmak istesem 3 slot yer kaplıyormuş sıkıntı çıkarır mı acaba
  • eğer physics kullanmayı hiç düşünmüyorsanız -ki zaten her oyunda yok- amd 6970 alın rahat rahat kullanın, yok ben o kadar para verdim oyunda o physics i kullanmazsam olmaz derseniz nvidia gtx570 her türlü işinizi görür. baktınız ki ileride en yüksek detaylarda takılmalar başladı diyelim, kullandığınız marka ekran kartına göre bir tane daha 6970 veya gtx570 daha koyarsınız, keyfinize bakarsınız. kafanıza takmayın o kadar şunu mu alsam bunu mu alsam, her 2 ekran kartından da yeterince memnun kalacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 22 Ağustos 2011; 14:54:43 >
  • 6950 ile 6970 arasında bir fark yok 6950 ile 570'i karşılaştırırsanız 570 daha iyidir taibki...

6950 500liradır Cf yapılacaksa 560ti Slı'dan çok daha iyi olur 570 slı ile yarışır + oc'de yaparsanız gözüne 580 slı'ı kestirir..

6850-6850cf-6950cf

seçeneceklkerin bunlar olsun.
  • GTX570 Kesinlikle
  • demircibudan asus 580gtx 1 aylık 800tl fiyat düşer 750ye alırsın
  • Caviar black hddlerin sesi bilgisayar acilirken, film oyun vs acarken ve kopyalama/tasima yaparken cok oluyor. Cazir cuzur ses cikariyor sanirsin icerde testere var. Onun disinda oyun oynarken, film izlerken ses pek yok. Yani asil kullaniciyi ilgilendiren ve ses olmamasi gereken yerlerde sorun yok. Alabilirsin ama fiyatini hakediyormu dersen gozum kapali evet cevabi veremem.
  • 6970 cf yerine benim kullandigim 6950 2gb twin frozr II cf yap kardesim , zaten bios mod yapmadan da on numara performansi vardir, sahsen suan oyunlar cok zorlamadigindan cf yapmayi dusunmuyorum ama ilerde bios modlu olacak sekilde cf yapicam bu ekran kartinin cf si 1300 tlye mal oluyor ama f/p olarak diger cf ve sli lara gore cok yuksek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.