Şimdi Ara

GTX 580-590 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CihanE9

şuanda ZOTAC GTX580 AMP! GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı kullanıyorum asus mars 2 yi çıkardığında2 kartı birleştirmeyi düşünüyorum birleştirdiğim takdirde 3 tane 580 gücü yakalıyabilirmiyim yada ona yakın bir güç yakalıyabilirmiyim düşüncelerinizi bekliyorum yanlız mümkün olduğunda az varsayımda bulunalım şimdiden teşekkürler

gtx 580 ile 590arasındaki fark tam olarak yüzde42dir sli her oyunda yüzde100performans vermez gtx 5xxserisi scaling değeri yüzde90civarıdır sli destekli oyunlarda performans daha belirgindir ama bu her oyunda değildir herzaman tek gpu yükske kart yada en yüksek model x2 gpulu kart iyidir... ayrıca asus mars2 asus matrix tarzı yada asus ares gibi modeller az üretilir ve pahalıdır...
    şahsen asus mars2ye 3000-3500tl verceğime 2 adet gtx 590sli yapar ses getiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: CihanE9

şuanda ZOTAC GTX580 AMP! GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı kullanıyorum asus mars 2 yi çıkardığında2 kartı birleştirmeyi düşünüyorum birleştirdiğim takdirde 3 tane 580 gücü yakalıyabilirmiyim yada ona yakın bir güç yakalıyabilirmiyim düşüncelerinizi bekliyorum yanlız mümkün olduğunda az varsayımda bulunalım şimdiden teşekkürler

gtx 580 ile 590arasındaki fark tam olarak yüzde42dir sli her oyunda yüzde100performans vermez gtx 5xxserisi scaling değeri yüzde90civarıdır sli destekli oyunlarda performans daha belirgindir ama bu her oyunda değildir herzaman tek gpu yükske kart yada en yüksek model x2 gpulu kart iyidir... ayrıca asus mars2 asus matrix tarzı yada asus ares gibi modeller az üretilir ve pahalıdır...
    şahsen asus mars2ye 3000-3500tl verceğime 2 adet gtx 590sli yapar ses getiririm

Ve o ses getirecek kartın biri, yani gtx590 bende ve satılık, hemde takasa bile açık

• o degilde 10 tane gtx580 performansı alınca napıcan merak ettim ?Neye yetmıyor sistemin ? :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.