Bildirim
gtx 650 ti boots
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
parmaklarınla yada kürdan benzeri birşey tikayarak.. yada ekran kartına bağlı fan kablosunu çıkararak.. ama geri takmasi zor olur o yüzden bi cisimle durdurman daha iyi olur tahta dondurma cubugu iyi olur mesela :)
ekran kartından önce kasadaki diğer fanları parmaginla durdurmayi dene bide işlemcisi sogutucusunu durdur.. belki onlardandır.. belkide psu fanından.. sistem bileşenlerini yazarsan daha iyi olur.. ha bu arada durdurunca tekrar çalışması için fanı elinle döndür tekrar döner :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 21 Haziran 2015; 22:33:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zorlama olur sıkıntı olmasın sonra -
Dogrusu fan baglanti soketini cikarmaktir ama zor gelirse elinizle pc kapali iken fanlarin gobeklerine bastirip pc yi acin sistem acik iken fan yapraklari arasina herhangi bir cisim sokmayin kirabikirsiniz yapraklari cok hsssastirlar bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: crazy585858
parmaklarınla yada kürdan benzeri birşey tikayarak.. yada ekran kartına bağlı fan kablosunu çıkararak.. ama geri takmasi zor olur o yüzden bi cisimle durdurman daha iyi olur tahta dondurma cubugu iyi olur mesela :)
ekran kartından önce kasadaki diğer fanları parmaginla durdurmayi dene bide işlemcisi sogutucusunu durdur.. belki onlardandır.. belkide psu fanından.. sistem bileşenlerini yazarsan daha iyi olur.. ha bu arada durdurunca tekrar çalışması için fanı elinle döndür tekrar döner :)
cpu soğutucusu zalman lq315 . psu zalman 600 w. hangisi yapıyo çözemiyorum. aidatadan baktığımda cpunun fanı 1700 rpmlerde. 36 derece sıcaklık varken. -
cpu soğutucunuzun yorumlarina baktigimda ses yaptigini söyleniyor radyatördeki fanın.. önce onu durdurup bi deneyin bakalım :)
*Boost.
Kartın adı Gtx 650 Titanium Botlar değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1700 rpm ise ses işlemci soğutucunun fanindan geliyordur muhtemelen, siz onun devrini düsürün.
nasıl düşürücem? speed fanı kullanamadım bi türlü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
*Boost.
Anlamadim ?
quote:
Orijinalden alıntı: kerimgncl
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
*Boost.
Anlamadim ?
Kartın ibaresi "Boots" değil *Boost.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
takıla takıla bunamı takıldın herkes ne olduğunu anladı zaten. yanlış yazmış olabilirim. bunu yazıp konuyu niye saptırıyosun -
Biosa girip oradan dusurebilirsiniz.
Bu aksam deneme yapacagim. Fakat fan hizini dusurunce bosta 30-38 arasin olan sicaklikta artis olucakmi ? Buyuk ihtimal olacaktir. Call of duty advanced warfareda 1 saatlik oynamamda maksimum 52 dereceyi gordum. Ayrica islemcide oc var 4 ghz kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X