ben e7500 3.57ghz ile gtx 550 ti kullandım ona rağmen darboğaz sorunu yaşadım bana kalırsa i3 3220 ve yanına orta seviye 6850 7850 filan almalısın
yeni işlemci alın diyorsunuzda bunla birlikte anakart+işlemci+ram almam lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: volkans33
dual core la olmaz bir kere.. quad alacak olsan q serisi falanda olmuyor artık hepten eskidiler, fx serisi alacak olsanda sonuçlar ortada dökülüyorlar.. ucuzundan 3470 alırsın ya da 3570K alırsın buna görede ram anakart kurarsın, başka seçeneğin yok.. Bu sıralar sistem toplayanlara bakıyorumda çoğu fx e yönelmişler, çok sıkıntı çekecekelr ama haberleri yok.
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: volkans33
dual core la olmaz bir kere.. quad alacak olsan q serisi falanda olmuyor artık hepten eskidiler, fx serisi alacak olsanda sonuçlar ortada dökülüyorlar.. ucuzundan 3470 alırsın ya da 3570K alırsın buna görede ram anakart kurarsın, başka seçeneğin yok.. Bu sıralar sistem toplayanlara bakıyorumda çoğu fx e yönelmişler, çok sıkıntı çekecekelr ama haberleri yok.
Ben asla amd almam bütçe sıkıntısı olmadığı sürece. Ama sistemi seneye toplayacam
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
O kadar değil yahu. FX 8120 var ve herhangi bir sorun ya da eksiklik yaşamadım.
q6600 3.0 da 1280x1024 de anca darboğaz yapmıyor yani varın gerisini siz düşünün
raminizi 4 gb a çıkartın ve işlemciye overclock yapın.