bende h100i var acaba msı gtx670 p.e. için uygun olurmu?
olur
quote:
Orijinalden alıntı: Aysat
quote:
Orijinalden alıntı: giyotin_1982
olur
gavurlardan yapan falan varmı aynı bileşenler ile? h100i+msı gtx670 power edition ile?link atarsan sevinirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aysat
quote:
olur
gavurlardan yapan falan varmı aynı bileşenler ile? h100i+msı gtx670 power edition ile?link atarsan sevinirim.
hocam universal bir mod bu yani özellikle senin kartla bu işi yapanı nasıl bulayım ? gpu ve ram çevresinde yeterli boşluk varsa sorunsuz uygulayabilirsin bu modu
h110 ile yapılır mı benim karta? imzada 60301 zotac
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
h110 ile yapılır mı benim karta? imzada 60301 zotac
olur büyük ihtimalle.denemediğim için kesin birşey diyemem
hybrid almıştım onla yaptım.. 1260 mhz de max sıcaklık 46 derece falan. vrm ve mem lerde soğutuluyor.
vrm ler max 120-140 dereceye kadar çıkabilirler, vram lar için soğutmaya gerek yok.. AMA yüksek hızlara çıkmak istiyorsan ya da kartın ömrünü erken sonlandırmak istemiyorsan VRM leri soğutacaksın.
bi şekilde uyar yapılır o modlarda , heatsinkde lazım be ama , normalde o vrm ler ömrü ortalama 15 yıl ama 100-120 derecede ömürleri 1 yıla kadar düşüyor :) , bir şema vardı ama nerede unuttum , yani bu mod yapıldıysa ve ekran kartı performans kartıysa bakır heatsink uygulaması yapılmalı ve kartın üzerine doğru en az bir fan olmalı diye düşünüyorum
vrmlerde heatsink+fan var zaten
quote:
Orijinalden alıntı: El-Diablo
Ben gtx 480 sli yaptığım zaman üniversal gpu blok olam swiftevh mcw60 ile sadece gpu soğuttum. Ne vrm nede ramlere heatsink ve fan üfletmeden 4 yıl kullandım. Kartlar hala ilk günki gibi çalışıyor. Geçen ay gtx760 sli yaptım gene blok takılı ramler ve vrm ler açıkta duruyor.
aktif soğutma tavsiye ederim yine de
quote:
Orijinalden alıntı: El-Diablo
4 yıl kullandım yaz sıcağında bile gerek duymadım açıkçası.
çokta iyi olmuş zaten sıcaklığın sebebi kapalı yerde yeterli hava alamayan kart oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme