bir sitede gigabyte 670 ve gigabyte 680 incelemesi görmüştüm, incelemyi yapan adamın yorumu şu şekilde. 2side stock hızlarındayken aralarında biraz fark var, 670 oc olunca (1350 kusur GPU) stock 680 ini fark atabiliyor. 2side OC olunca ise aralarındak ifark stock hızlardan daha az oluyormuş.
yani 670 iyi ve akıllı bir tercih olacaktır. bende bu günlerde bir 670 edinmeyi planlıyorum bu sefer 2 değil 3 sene rahat geçineceğim
Sorunda şu işte gpu işlemcisi takoz çıkarsa ne B*k yiyeceğiz :D
Ne yapmayı düşünüyorsun ki takoz çıkabilir diyorsun. Teknolojide her zaman bu tür şey vardır. Tüm ürünlerde herkeze aynı performansı verecek bir şey almak pekte mümkün değildir. Tamamiyle şans işidir. ^.^
Hayır yani takozdan kastım çok mükemmel malzeme olmasa bile insanın normalden biraz düşük kötü mal alması adama koyar bence. Bu arada inventus'tan alacağım tüm sistemi sanırım ve bi sorun olursa testlerde falan ilk 7 gün içerisinde değişeceklerini sanıyorum en azından 1 defalık değişim hakkı olabilir :D
Şu an ekran kartı bende %10 kullanımda iken 20 - 23 derece. Aslında OC yapılabilir ama şu an gereksinim duymuyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: ErenOlca
gtx670e ne 8120 yakışır nede 6100
bu gpuyu doyurabilen cpu minimum 2500 4 GHz dir, araştırmamı yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme