Şimdi Ara

Gtx 680 sorunundan bıktım.(VİDEO EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Videoda bir sorun görünmüyor?

HD olmadığından öyle.HD yüklemeye kalktım 3.5 gb diyince geri çekildim.Eziyet gibi ya silahın animasyonunu youtube'dekilerle karşılaştırınca bariz fark var resmen animasyonları tutukluk yapıyor bazen duvarlarda yırtılmlar oluyor ne yapacağım bilmiyorum pişman oldum bu kartı aldğıma yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beray07

Vİdeoda sorun yok oyun böyle zaten.Akıcılıktan kastınız motion blur falan ise zaten belli olmuyor oyunda.Crysis 2 veya Resident evil 5 teki gibi mb etkisi yok.İçinizin rahat etmesini istiyorsan pc yi sağlam formatlayın.Son driver ı kurun sorun kalmaz.

Bazen o kadar can sıkıyor ki görüntü çok bozuluyot bazen inanın delitecek gibi oluyorsunuz
  • format atıp 304 sürücüsünü tekrar yüklemeyi deneyin
  • Formatla uğraşamam ben şimdi tahminimde sorun çözülmez.Bir sürü yun var ve onların yamaları vs'lerini kurmam gerek güncellemeler var GB dolusu 50 Gb'dan fazla.Hayatımda format atmamış adamım zaten
  • Bir yardım edecek biri yok mu ya :(
  • Çözüm yok gibi
    Akıcılığın olmama durumu normalde monitore bağlıdır fakat sen monitorde birşey yok diyorsun
    Bende mesela VSYNC açmadıkca oynanmıyor monitor yüzünden fps 100 felan ama yinede kasıyor gözüküyor . 120hz monitor lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 31 Temmuz 2012; 17:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Çözüm yok gibi
    Akıcılığın olmama durumu normalde monitore bağlıdır fakat sen monitorde birşey yok diyorsun
    Bende mesela VSYNC açmadıkca oynanmıyor monitor yüzünden fps 100 felan ama yinede kasıyor gözüküyor . 120hz monitor lazım

Hocam denetim masası ayarlarını bir gönderebilir misin? Belki düzelir senin config dosyanıda denerim.
  • Bunlar NVCP ayarları ;

Gtx 680 sorunundan bıktım.(VİDEO EKLENDİ)

Bu da benim user.cfg uğraşma diye upload ettim ;
    http://www.mediafire.com/?xx56oadh9wjsy6v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 31 Temmuz 2012; 18:08:42 >

• quote:

Bunlar NVCP ayarları ;

Çok teşekkür hocam ben bir deneyeyim sizi haberdar ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

quote:

Bunlar NVCP ayarları ;

Çok teşekkür hocam ben bir deneyeyim sizi haberdar ederim.

Olmadı ya sizce sorun nerde?

• Bana da monitör kaynaklı gibi geldi.
  • hocam ayarlari high yapip denedinizmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

hocam ayarlari high yapip denedinizmi?

En düşük ayarlarda en yüksekten mediumda hepsinde aynı çözünürlük düşürdüm yine aynı...
  • Sorunun faturasını ekran kartına kesmek doğru olmaz. Aynı ekran kartını kullanıp sorun yaşamayan bir sürü insan var.
    Sistemde bir tutarsızlık olduğu belli, ilk yapmanız gereken yazılımsal hata olasılığını ortadan kaldırmak için temiz bir kurulum yapmak.
    Onun içinde yeniden sistem kurmanız şart. Sadece ekran kartı sürücüsü değil işletim sisteminindeki bir sıkıntıdan dolayı bile olabilir.
    Sıfır kurulum yapıp, ekran kartının nvidiadaki whql son sürücüsünü kurun. Directx vesaire güncelledikten sonra deneyin bir de.

Hala daha aynı sıkıntıyı yapıyorsa o zaman sorunu başka yerlerde ararsınız. Sonuçta o kadar para verilip alınmış bir kart. Madem bu kadar canınızı sıkan bir sorun var format atmaktan vb işlerden üşenmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.