Şimdi Ara

Gtx 760 hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd olan hd7850 de micro kasmalar vs yüzünden değişim yapıp nvidia gtx 760 serisine geçtim. Bugün aldım ve denemelerim sonucu pvp 1299 da nova atıldıgında vs hafif bir kasma oluyor ki bunun bi sebebi varmı. Birde bu silah efectlerinin kabalıkta vs kaybolmasının nedeni nedir acaba.Bir çözümü varmıdır ? Bu sistemim.
     Gtx 760 hakkında.

Buda kastettiğim efectlerin vs kaybolması nedeni nedir acaba? Benim silah efectlerim,heal nova pot efectleri kayboluyor böyle durumda. Acaba bu sorun böyle bir karttan mı yoksa sistemden mı ekranımdan mı?
     Gtx 760 hakkında.

Ekranımda Asus un 27 inç full hd ekran modeli 278n. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenomorpheuS -- 7 Ocak 2014; 21:41:12 >

• Güncel.
  • Eski kartında yeni kartında fazla bu oyuna.. Kasma olayına gelince herşey kartta bitmez pvp clienti üzerinde oynandığı için sürekli stabil çalışmaması normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Eski kartında yeni kartında fazla bu oyuna.. Kasma olayına gelince herşey kartta bitmez pvp clienti üzerinde oynandığı için sürekli stabil çalışmaması normaldir.

Öncelikle cevabın için teşekkürler dostum. Bazı movieler izliyorum dostum,kartları benden düşük ama performansları benden daha iyi. Ve bu efecti kısmasının sebebini anlamış değilim.
  • İmzamdaki Laptop İle Oynuyorum PVP Serverler De Kasma Yapabiliyor Fakat USKO Gaia Moradon 0 Kasma Hatta Altına Online Oyun Açıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.