Şimdi Ara

GTX 765M Ekran Kartını En Stabil Çalıştıran Sürüm Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nvidia'nın GTX 765M ekran kartı için yayınladığı son iki güncellemeden mennun kalmadım. Öyle ki bilgisayar ilk açıldığında Windows Hoşgeldiniz müziği aşırı şekilde yavaşlayarak çalıyordu. Makine özelliklerine göre daha yavaş çalışıyordu. Sorunun ekran kartı sürücüsünden olduğunu anladım. Kaldırınca yavaşlamalar düzeldi.

Sizce ekteki listede en stabil çalışan sürücü versiyonu hangisi?

GTX 765M Ekran Kartını En Stabil Çalıştıran Sürüm Hangisi?

• 340.52 yüklü bende de, ama herhangi bir yavaşlama gözlemlemedim bilgisayarda. Hatta ilk çıkışından bu yana kart daha stabil çalışıyor.
  • PSO J318.5-22 kullanıcısına yanıt
    Makineniz nedir hocam?
  • msi GE70 2OE
    Bende de aynı makine var. Bende 340.52 yüklü. Son güncelleme ile bu sürüme yükseltince kasma sorunu kalmadı ama ne bileyim, hakkını vermiyor gibime geliyor...
  • Ekran kartı zaten orta seviye bir kart. Ben en yüksek sistem gereksinimini isteyen tüm oyunları full hd çözünürlükte ultra ayarlarda donma, kasma olmadan oynuyorum. Bence hakkını fazlasıyla veriyor.
    Euro Truck Simulator 2'de Ultra ayarlarda oynarken istediğim akıcılığı bulamıyorum mesela. Siz hangi işletim sistemiyle kullanıyorsunuz makinenizi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 8 Pro
    Windows 7 ile kullandınız mı hiç? Eğer kullandınızsa sizce en verimli çalıştıran hangisi?
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Sanırım windows 7 için sürümleri yok. Haliyle kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Var hocam ben Windows 7 kullanıyorum. Sormamın sebebi acaba makine Windows 8'e daha uyumlu mu çalışıyor diye düşünmemdendi...
  • Olabilir, çünkü makineyi neredeyse ilk çıktığında aldım ve o zaman sadece Windows 8 sürücüleri vardı. Ayrıca üretici firma da zaten en iyi uyumluluğun Windows 8 ile olduğunu da en başında belirtmişti. Bir deneyin bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 16 Eylül 2014; 2:03:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.