Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GTX 770 - FORUM DIŞI SATILDI Satın Al 21 Şubat 2020 09:56 1 1 GTX 770 - FORUM DIŞI SATILDI art kendi jenerasyonunun en hızlı ve serin olanı. Cs go gibi oyunlarda tatmin edici grafikler veriyor. Son dönem mobile pubg sardığım için rahatta. Isınma sorunu hiç yaşamadım isteyene oyun içi veya oyun sonu canlı grafik göstergesi atabilirim. Garantisi bitik. GTX 1050TI'dan daha eski ve daha fazla güç tüketiyor ancak ondan elbette daha hızlı. Oldukça temiz bir kart olduğu için 700TL'den aşağı satılmayan 1050TI'ya göre bunu almak daha hesaplı ve mantıklı. Tabii bu kartın garantisi bitik. Bunu da hesap etmek lazım. Her şeyi hesap ederek kartın fiyatını belirledim ve pazarlık tekliflerine kapattım. Fiyat 450>400 TL. Detaylar için öm Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DDR4 - 16gb - XPG 3200mhz Double kit ram AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz + WRAITH SOĞUTUCU + KUTULU İŞLEMCİ COOLER MASTER GX 750W SAPPHIRE NITRO+ 8GB 256Bit