Şimdi Ara

GTX 770 ile GTX 480 SLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTX 770 ile GTX 480 SLI yapabilirmiyim, performans açısından gözle görülür bir artış olur mu ? yoksa yalandan kasanın içinde yatarmı alet

beni aydınlatın bu konuda

teşekkürler

• 770 almışın , 480 i bana ver
  • gtx770 ile gtx 480 sli olmaz aynı kart olması lazım slı için.
  • SLI yapabilmek kartların aynı model olması gerekir 2 tane 770 veya 2 480 gibi.
  • maalesef yapamazsin. sli da ayni kart olmak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slı içim aynı modelleri kullanmak zorundasın. olmaz.
  • 480'i physX için ayır dursun bence.
  • 480i sat birine rahatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

480'i physX için ayır dursun bence.

+1 2 sinide kullan.
  • Arkadaşlar sakin olun GTX 480 gibi güç tüketimi yüksek bir karttan Physx kartı olmaz. GT640 alırsınız paşalar gibi işinizi görür o konuda. Ama 480 le akıl karı değildir bu işi yaptırmak.
  • Bende 480i asla Physx kartı yapmam şahsen.

Sat geç git.

Çok istiyosan başka kart al Physx için veya onu da geç SLI yap bitsin olay :)
  • Satmak mantıklı o zaman teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı GT 640 almak normalde ama zaten senin bi kartın var daha iyi, o yüzden bilemiyorum. Bi de satmadan önce physiX olan bi oyunda dene hatta CUDA'yı da dene sadece ikinci karta almayı, merak ettim nolcak sonra da GT 640 alıp takarsan karşılaştırırsın.
  • 770 varken extra da bi physx kart takmak ... 770 tek başına güzel bence yanına ezik büzük kart takmak piw piw Class sarsılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUBN -- 10 Kasım 2013; 12:43:29 >
  • KUBN kullanıcısına yanıt
    Yani maksat elindeki kart boşa gitmesin 10-15 fps katkısı olur sanırım, eski kart işe yarasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefrak -- 10 Kasım 2013; 14:58:14 >
  • PhysX olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 10 Kasım 2013; 15:05:50 >
  • elindeki kart gtx 480 7850 den %5 performanslı boşa gitmez satılır geçer diye düşüncem aslında , 480'nin hala gideri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.