Şimdi Ara

gtx 780 almalımı yoksa mantle beklemelimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bekeyebiliyorsan bekle yaklaşık 1 ay beklemen gerek
    özel soğutmalı 290 lar çıkacak bekleyemem dersen 780 directcu II ya da twinfrozr al
  • jrvirus kullanıcısına yanıt
    kardeş bu süreç bizi tabuta soktuktan sonra da devam edecek. acı ama gerçek bu. neyse...

olay şu ki, amd r9 290 ve 290x diye bir kart duyurdu, mantle, true audio falan diye de teknolojileri ortaya attı ama karttı çok ısıttı. ve bu ısınma oyunlardaki performansı çok olumsuz etkiledi. bu olay ekran kartı üreticilerini de sıkıntıya soktu. o yüzden 2 hafta bekleyip bu kartların iyi bir soğutma ile neler yapabileceğini beklemek farz oldu. senin şu andaki beklentini tüm dünya bekliyor kısaca.
  • pireee kullanıcısına yanıt
    bakalım hayırlısı ozaman zaten olayda amdnin mantle ve truaudioyu sadece ortaya atmasından kaynaklanıo bize en azından bir örnek falan bişey sunsa böyle olmayacaktı ama bakalım hayırlısı

korkum bu süreç bitince kartı satın alamadan nvidianın 8xx serisini duyurup uber mantle great truaudio vs şeyler ortaya atması sonrada hiç birşey göstermeyip zaman kazanmaya çalışması olur
  • başkan şu an için beklemedeyim sabah ne olur bilemiorum
  • evet dostlar dün nekadar bekleyim bari desemde bugün dayanamayıp gittim vatan bostancıdan asus 780 directcu2 yi aldım

cevap veren vermeyen herkese çok teşekkürler şimdilik bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

evet dostlar dün nekadar bekleyim bari desemde bugün dayanamayıp gittim vatan bostancıdan asus 780 directcu2 yi aldım

İyiki almışım dediğini duyar gibiyim :))

Daha r290 özel soğutmalı bekliyor olacaktın.

Şimdi nerde bu fiyatlar.

Fiyatlar düştü artık çıkmaz diyenler nerden bilebilirdi ki doların böyle olacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

evet dostlar dün nekadar bekleyim bari desemde bugün dayanamayıp gittim vatan bostancıdan asus 780 directcu2 yi aldım

Şimdi nerde bu fiyatlar.

Fiyatlar düştü artık çıkmaz diyenler nerden bilebilirdi ki doların böyle olacağını.

Konu eskiymiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Şimdi nerde bu fiyatlar.

Konu eskiymiş ya

:)

Zaten olay konunun eski olması.Aldığı kartın fiyatı şu anda ucuzlamak bir yana tavan yaptı :))

• hehe aynen öyle oldu 1300 e aldığım kart 1550 lere dayandı
    aslında diğer taradan bakınca bütün pcyi çok ucuza topladım ben şu anki fiyatlarla kıyaslayınca i54670'i ben 490tl ye aldım şimdi işlemci 600tl ye fırladı 2x4gb ripjaws rami ben 160tl'ye aldım şimdi 300tl pekde şanslı biri değilimdir ama bu sefer şans benden yanaydı sanırım , keşke gerçi fiyatlar bukadar coşmasaydıda pc toplayan diğer arkadaşlarda o fiyatlardan yararlanabilse şimdi

• Sorma ya bu doların tavan yapması belimizi büktü. Birde okadar vergi fln yetmiyormuş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperens_creed

quote:

sağol dostum çok güzel yardımcı oldun kafamı dahada karıştırarak

Mantle ı bekle diyorum sonra mantle iyi bir şey olursa r9 290x al yoksa 780

+9999. Bende öyle yapacam.
  • Ne mantle imiş arkadaş, sanki ekran kartı transform geçirecek; artacak genel performans en fazla %5 olur tahminimce belki de o bile olmayabilir...
  • jrvirus kullanıcısına yanıt
    Nerenin fiyatları onlar ?Asus al geç.
  • quote:

evet beyler önemli bir karar aşamasındayım

ya yarın asus 780 directcuII - zotac 780 amp edition! ikilisinden birini alıcam

ya da mantle ın tam olarak oyun dünyasına neler getireceğini bekleyeceğim

bu konuda bilgili arkadaşlar ne önerirler bana? şu an için intel hd 4600 style takılıyorum

bu arada; asus 1340tl
    zotac 1390tl

Asus varken zotac tan bahsetmek asusa saygisizlik olur tabiki asus alincak o kadar
    ayriyetten bi mantle tutturdular gidiyor. Bence huc bir halta yaramiyacak oyunda stabilite saglanacak deniliyor lakin nvidia bi driver cikartir mantlenin ajantaj karmasaligi biter gibime geliyor. Nvidia fani degilim amd de kullandim ama nvidiadan aldigim keyfi amd de aldigimi soylersem yalan olur ozelikle yazilimsal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 14 Ocak 2014; 12:59:02 >

• Hocam mantle bu aralar mantara bağladı desenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Hocam mantle bu aralar mantara bağladı desenize

Yani hocam olay stabilite kazandirmaksa mantleye gore kart almak cok sacma bu stabilite bir drivera bakiyor ki bunun sonuclarini gorduk ornek bf3 e bi driver cikti 10 15 fps artis saglandi. Eger bir kriter goz onune alincaksa bari phynix i alsalar en azindan gozle gorulur bir sonucu var. Bf4 mantlede cosacak diyorlardi daha oyunu millet bitirdi bf5 cikacak bunlar halen costuracak. En iyisi hocam butcen neyse icine sinende neyse alisverisini oyle yapmak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.