Şimdi Ara

GTX 780 Direct CU II model ekran kartı aldım benchmark yaptım değerler normalmi ?[ÇÖZÜLDÜ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: azep1299

quote:

quote:

quote:

Mavi olan slota takıcan yani.

vallamı la ? :D
    bi deneyem ben en iyisi
    bu arada kardeş çok ilgilendin konumla sana çok teşekür ederim allah razı olsun valla.

1. Slot 16x te çalıştırır birşey degil.

Dostum forumlarda eskinden +rep falan veriyorduk baktım bulamadım burda varmı yokmu bilmiyorum ama gerçekten cok saol kesin ondan kaynaklı şuan problemim neden diye soracak olursan
    bende gtx 580 vardı onuda siyah slota taktım ondada problem yaptı demekki üst te takacakmışız beaaa.
    bu arada aklıma geldi bu 780 ile 580 ni aynı anda kullanamazmıyız mesala siyah slota bu 580 ni taksak diğerinede 780 ni taksak olurmu acaba ?

Rep olayı yok burda.780+780 crossfire calısır.Sen öteki kartını sat 780 sana fazla bile gelicektir ben 7950 kullanıyorum.

Sanırım 780+780 SLI çalışır olmalıydı.

evet öle olmalıydı bende gördüm ama adamı bozmaya gerek yoktu adam yardımcı olmaya çalışıyor çok bilmişliğe luzum yok :D

• Mobilden yazıyorum birde crossfire alışkanlık oldu bende ondan sli yazıcagima cross yazmisim.Onemli degil herkes biliyor sli ile crossfire olayını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mavi olan slota takıcan yani.

vallamı la ? :D
    bi deneyem ben en iyisi
    bu arada kardeş çok ilgilendin konumla sana çok teşekür ederim allah razı olsun valla.

1. Slot 16x te çalıştırır birşey degil.

Dostum forumlarda eskinden +rep falan veriyorduk baktım bulamadım burda varmı yokmu bilmiyorum ama gerçekten cok saol kesin ondan kaynaklı şuan problemim neden diye soracak olursan
    bende gtx 580 vardı onuda siyah slota taktım ondada problem yaptı demekki üst te takacakmışız beaaa.
    bu arada aklıma geldi bu 780 ile 580 ni aynı anda kullanamazmıyız mesala siyah slota bu 580 ni taksak diğerinede 780 ni taksak olurmu acaba ?

Rep olayı yok burda.780+780 crossfire calısır.Sen öteki kartını sat 780 sana fazla bile gelicektir ben 7950 kullanıyorum.

Sanırım 780+780 SLI çalışır olmalıydı.

Millet anlar onu yahu

• Ben eskiden amd 6870 yanına nvdia 9800gt koyup çalıştırmıştım bu olaya ne ad vericez:-)

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Yok anlamayan çok var daha doğrusu bilmeyen. Biz en kötüsünü düşünerekten yazalım.
  • quote:

Ben eskiden amd 6870 yanına nvdia 9800gt koyup çalıştırmıştım bu olaya ne ad vericez:-)

Hybrid SL-CRO
  • quote:

quote:

Ben eskiden amd 6870 yanına nvdia 9800gt koyup çalıştırmıştım bu olaya ne ad vericez:-)

Hybrid SL-CRO

Konusu vardı hatta oraya ssler koymustum mafiada acayip fps artışı olmustu.9800gt fizik gücü iyi bir kart.
    Simdi de amd kart yanina nvdia kart takip calistirilabinir bence denemek lazim

• arkadaşlar problemi hallettim herkese teşekürler.
  • quote:

quote:

quote:

Hybrid SL-CRO

Konusu vardı hatta oraya ssler koymustum mafiada acayip fps artışı olmustu.9800gt fizik gücü iyi bir kart.

DOSTUM sana çok teşekür ederim baya bir yardımcı oldun problemi çözdüm artık mutluyum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hybrid SL-CRO

DOSTUM sana çok teşekür ederim baya bir yardımcı oldun problemi çözdüm artık mutluyum :)

Birsey degil

• quote:

quote:

Hybrid SL-CRO

Aha buldum linkini bak Amd 5870 + Nvdia 9800gt physxhttp://forum.donanimhaber.com/m_43462455/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.