Şimdi Ara

GTX 780 sıcaklık değerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

Arkadaşlar internetten de baktım bu değerler çok fazlaymış benim pcde.

Bana Gold bilgisayarın internet siteisnden bir kasa önerir misiniz? 200 tl bütçem var. Zorlasak 250 falan olur. Gold yakın hemen gidip alayim.

http://www.gold.com.tr/kasa_l?siralama=fiyatartan

Böyle kabloları alttan geçirmeli, psu slotu alt tarafta olan bi kasa istiyorum ben de.

Haf 912 Plus al torununa evladiyelik bırakırsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam PSU ya 230 tl para verip aldım zaten :( 750 watt psu var. psu suz uygun fiyattan büyük bi kasa lazım
  • quote:

Hocam PSU ya 230 tl para verip aldım zaten :( 750 watt psu var. psu suz uygun fiyattan büyük bi kasa lazım

Ben Size FP ürünü en iyi kasalardan birini önerdim. Fiyat olarak çok pahalı değil aradığınız miktara bulabilirsiniz diye düşünüyorum

• Evet hocam PSU almamış olsam aynı fiyata geliyormuş zaten ama maalesef bende halihazırda var PSU :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadim -- 23 Ağustos 2014; 12:08:07 >
  • quote:

Evet hocam PSU almamış olsam aynı fiyata geliyormuş zaten ama maalesef bende halihazırda var PSU :(

Ben anlayamadım psu elinizde var zaten . Boş kasa alıp psuyu takıcaksınız . Bişeyimi kaçırdım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasalara bakınca anlamıyorum hocam hangisi işimi görür diye , ölçüleri falan da yazmıyor. Böyle büyük bir kasa önerir misiniz? PSU su olmayan. 250 tl ye kadar.
  • önerdim hocam . Başka alternatiflerde mevcut . Sistemim imzamda yazıyor . Kullandığım parçalar bunlar . güle güle kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam teşekkürler. Diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum 250 ye kadar büyük bi kasa için.
  • Bende asus dcu2 780 kullanıyorum.1 aydır 75 dereceyi görmeye başladı kart.kışın ise 66 dereceyi geçmiyor

• 75 derece üst seviye kart için loadda sorun yaratmaz.Daha büyük kasa daha iyi fanlar ve sürkilasyon ile bu derece 65 lere kadar düşürülebilir.Bi ötesi artık sıvı soğutmaya girer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.