Şimdi Ara

GTX 780 Tİ'ye bu psu yetermi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eywllh bi arkada? bana al dedi :D ekran kartyny ve biride psu öner dedi :D
  • SwordMachine kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim güle güle kullan.Yalnız mesaj yazarken cevaplamak istedğin mesajın sağ üstündeki cevapla butonuna basarak cevapla.Yoksa bana cevap verdiğini bilmeyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 19 Nisan 2014; 21:13:12 >
  • XaLo_RaD kullanıcısına yanıt
    Hocam 12v kanaldan 52 amper verebiliyor güc kaynaginiz. Hiz asirtma yapsaniz dahi yetecektir. 8350 4.7 GHZ seviyesinde oc yapildiginda ortalama 150 Watt (yük altinda) daha fazla cekiyor. Asagidaki testte ekran kartine oc yapilmamis ama ekran kartinin GTX 690 oldugunu belirtmekte fayda var ve bu durumda 364 Watt cekmis tüm sistem.

FX-8350 4.7 GHz + GTX 690 ( OC yok) + ivir zivir = 364 Watt (yük altinda ama sadece cpuya yüklenilmis), ekran kartina da yüklenilse muhtemelen 500 Watt civari cekecektir ki sizin güc kaynaginiz 624 Watt sürekli verebiliyor 12v kanalindan

Yani birakin acip acmamayi falan, güc kaynaginiz fazlasiyla yeterli

http://www.bit-tech.net/hardware/2012/11/06/amd-fx-8350-review/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 19 Nisan 2014; 21:25:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam 12v kanaldan 52 amper verebiliyor güc kaynaginiz. Hiz asirtma yapsaniz dahi yetecektir. 8350 4.7 GHZ seviyesinde oc yapildiginda ortalama 150 Watt (yük altinda) daha fazla cekiyor. Asagidaki testte ekran kartine oc yapilmamis ama ekran kartinin GTX 690 oldugunu belirtmekte fayda var ve bu durumda 364 Watt cekmis tüm sistem.

FX-8350 4.7 GHz + GTX 690 ( OC yok) + ivir zivir = 364 Watt (yük altinda ama sadece cpuya yüklenilmis), ekran kartina da yüklenilse muhtemelen 500 Watt civari cekecektir ki sizin güc kaynaginiz 624 Watt sürekli verebiliyor 12v kanalindan

quote:

Orijinalden alynty: RapscallioN

Kart full sistemde 42 Amper cekiyor yani tek rail dediginiz gibi yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 19 Nisan 2014; 21:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, psu derdindende kurtulduk böylece

Almak istediğim ekran kartı bu umarım hayırlısı olur...

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-directcu-ii-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html?srt=PU
  • 780ti yi hangi monitörle kullanmayı düşünüyosun
  • 780ti yi hangi monitörle kullanmayı düşünüyosun

• XaLo_RaD kullanıcısına yanıt
    Hocam simdiden hayirli olsun ama full hd bir monitör kullaniyorsaniz bence 2000 TL vermek pek mantikli olmaz
  • kuheylan06 kullanıcısına yanıt
    Şuan 23 inçfull hd monitor kullanıyorum ama onada sıra gelicek, hangi monitörü alsam diye araştırma yapmaya başladım bile
  • Yetmez diyen var ya. 750w öneren var isterseniz adam 1000w alsın süpürgeyi de bağlar. Nasıl fikir?

Psu'nuz gayet yeterli. Güç kaynağı testlerini izliyorum sık sık. 620w ile çalıştıranı da gördüm. Psu'nuz yeterli gücü verecektir. Ek masrafa girmeyin. 780 ti ile iyi uçuşlar. Kartı kullanmaya başladıktan sonra oynadığınız herhangi bir oyundaki gpu usage ve fps değerlerini bana mesaj olarak atarsanız çok sevinirim.
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kartı aldıkdan sonra resimleri ve oyunlarda aldığım fps değerlerini forumda paylaşır pm atarım
  • quote:

Hocam simdiden hayirli olsun ama full hd bir monitör kullaniyorsaniz bence 2000 TL vermek pek mantikli olmaz

Katiliyorum 4k monitorlerinde duzgun fiyatlarda duzun performansla cikmasina biraz daha var ozellikle Asus he samsungtan iyi modeller gelecek yakinda.Ceste goruldugu uzere ancak full hdye gore bu kart fazla 4k vs icin use o zamanki kart Dana uygun performans verecektir.

• Abi gücü esirgeme ver odunu ver odunu

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Katiliyorum 4k monitorlerinde duzgun fiyatlarda duzun performansla cikmasina biraz daha var ozellikle Asus he samsungtan iyi modeller gelecek yakinda.Ceste goruldugu uzere ancak full hdye gore bu kart fazla 4k vs icin use o zamanki kart Dana uygun performans verecektir.

Ekran kartını 2k kullanmak için alıyorum ona görede 2k monitör arıyorum. 4k henüz oturmadı zaten, gerçek 4k oynatan film bile yok ortada sadece üreticilerin sunduğu demolar var. 4k nın hayatımıza girmesi 2 seneyi bulur onu o zaman düşünürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: XaLo_RaD

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Ekran kartını 2k kullanmak için alıyorum ona görede 2k monitör arıyorum. 4k henüz oturmadı zaten, gerçek 4k oynatan film bile yok ortada sadece üreticilerin sunduğu demolar var. 4k nın hayatımıza girmesi 2 seneyi bulur onu o zaman düşünürüz

Size kalmis ancak yeni ces fuarinda Samsung be Asus bir suru kaliteli uygun foyatli monitor tanitti.Simdiki kotu paneller ekran kalitesi olarak com pahali yeni teknoloji diyr ama com hizli yayginlasiyor.Ps4 Xbox one vs 2 k yerine 4k ya odaklaniyor yine kameralarda tvler gibi 4k akilli telefonlarda bile 4k cekim imkani var artik.Yani 2k biraz ara olacak gibi zaten piyasada bayadirda var.O yuzden ekran kartija by kadar verip 4k hizla cikinca pisman olmayin diye dedim.Artik kartlar Dana efektif sekilde calistirabikiyor 4kyi gecen seneye gore monitorlerde ucuzluyor.Hence 4k Dan hemen once pahali kart seciki yanlis iyi monitored bulunabilir ama size kalmis.

• yeter. o psu ile sadece çift gpu lu ekran kartı kullanamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.