Şimdi Ara

Gtx 950 alınır (Ürün Alındı konu kilit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gtx 950 alınır (Ürün Alındı konu kilit) Gtx 950 alınır (Ürün Alındı konu kilit) Gtx 950 alınır (Ürün Alındı konu kilit)

Garantisi varmi yokmu hic bilmiyorum olmayabilir ama onun disinda kart kasada biraz tozlanmis zira evdeki kimse kasayi acipda temizlemez bozulur diye acmazlar anlamazlarda karti temizleyip 0 gibi kutularim resimlerde hersey acik faturasi vs kutu icerigi jelatinine kadar duruyor babam ve kiz kardesim oturuyor oynansa oynansa sims oynanmistir en fazla onun disinda netflix youtube baska bisiyi yok ustundeki toz haric cok temiz kart 500 liraya verebilirim satisi cuma yada persembe yapmayi düşünüyorum ilgilenirsen pm atarsin yoksa zaten ilan acicam persembe günü kargoyu alici oder MNG ile gönderebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 500 e mı satıyorsunuz

• Fiyatı çok uygun tutmuşsunuz bir sıkıntısı mı var kartın

• kopuzoguz3453 kullanıcısına yanıt
    Hicbir skintisi yok teamwiverdan baglanip istediginiz testi yapabilirsiniz gozumde ederi bu oldugu icin bu fiyata koydum fakat dedigim gibi persembenden once satamam

• Ozele mesaj atın hocam numaranızı perşembeye kadar bekleyim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6134

hocam ben nvıdıa tercih ederdim sorgulamadan gtx 970 ama 950 değil :)
    eğer 500 bandında birsey arıyorsanız yazdıklarımız arkadaşlarında dediği kartlar bence ideal
    https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-GTX-970-vs-AMD-R9-290%2F2577vs2171http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-970
    Arkadaşın ilanı kirletmek istemem ama bilgi edinmek adına gtx970 in ederi nedir hangi fiyat aralığında alınabilir?

• emre456987 kullanıcısına yanıt
    12v tarafından kaç çıkış veriyor ona bakın hocam 450 liraya ilan var biraz pazarlıkla alın o kartı. 960'ın bile ederi 500 lira değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

12v tarafından kaç çıkış veriyor ona bakın hocam 450 liraya ilan var biraz pazarlıkla alın o kartı. 960'ın bile ederi 500 lira değil.
    Hocam link atarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Garantisi varmi yokmu hic bilmiyorum olmayabilir ama onun disinda kart kasada biraz tozlanmis zira evdeki kimse kasayi acipda temizlemez bozulur diye acmazlar anlamazlarda karti temizleyip 0 gibi kutularim resimlerde hersey acik faturasi vs kutu icerigi jelatinine kadar duruyor babam ve kiz kardesim oturuyor oynansa oynansa sims oynanmistir en fazla onun disinda netflix youtube baska bisiyi yok ustundeki toz haric cok temiz kart 500 liraya verebilirim satisi cuma yada persembe yapmayi düşünüyorum ilgilenirsen pm atarsin yoksa zaten ilan acicam persembe günü kargoyu alici oder MNG ile gönderebilirim
    Hocam İst’da olsaydınız alırdımda değilsiniz malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuzoguz3453

Fiyatı çok uygun tutmuşsunuz bir sıkıntısı mı var kartın
    Fiyat normal, alışmışsınız 1050ti'ları 1000tl'den görmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doomsday66

Arkadaşın ilanı kirletmek istemem ama bilgi edinmek adına gtx970 in ederi nedir hangi fiyat aralığında alınabilir?

Alıntıları Göster
    600-700 civarı alınabilir, nette testleri var zaten 1060 6 gb ile kafa kafaya çoğu oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.