Şimdi Ara

GTX 960 vs GTX 760 Çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önümüzdeki hafta bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve iki ekran kartı arasında kararsız kaldım sizce GTX960 mı almalıyım yoksa GTX 760 mı almalıyım ?
    Topladıgım sisteme uzunca bir süre upgrade yapmayı düşünmüyorum.
    Aradaki 100TL farka ve coil whine çıkma riskini almaya değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cynaidreau -- 7 Nisan 2015; 9:57:28 >

• Her kartta CW çıkabilir bunun AMD si nvidia sı yok, ama en belirgini bugünkü kartlar için gtx 970 tir, gtx 980 de çok fazla görülmüyor, daha öncede AMD kartların belli serilerinde görülmüştü, bu durum GPU üreticileri değil kart üreticileriyle alakalı, yani Asus , MSI gibi.
    Ben gtx gigabyte gtx 760 WF3x kullanıyorum, gtx 960 performansını rahatlıkla alıyorum ama 960 daha güncel, bu sayede 60W kadar az güç tüketiyor, bu ciddi bir tüketim, az yakması sebebiyle daha az ısınır, bunun yanında directX 12 ye donanımsal direk destek veriyor ve abilerinde ''gtx 970-980'' olmayan h264 kod çözümlemeyide donanımsal olrk ''GPU ile'' yapabiliyor, bütün bunları topladığımızda bu 2 kart arasında en mantıklı seçim gtx 960 oluyor.

Bu kartı alırken olabilecek en ucuz modeli seçmekte en akıllıcası olur, marka kısmı çok fazla kafaya takılmaz ancak Asus teknik servisinin kötülüğü sebebiyle tercih edilmemelidir.

Burada gözüne kestirdiğin en ucuz 960 nerede, kaç TL ve hangi marka/model bakarsın :http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+960

Düzenleme:

Açtığın konunun yeride burası değildir çünkü burası overclock bölümü, konunu bölüm yöneticilerinden linkleyeceğim ''ilgili '' yere taşıttırmayı isteyebilir yada kendin bu konuyu şuraya açabilirsin :http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 7 Nisan 2015; 11:48:03 >

• Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Elinize sağlık üşenmeden yazıp gerçekten bana yardımcı oldunuz.
  • Hiç önemli değil, hakkında en hayırlısı neyse o olmasını dilerim
  •  GTX 960 vs GTX 760 Çıkmazı

GTX 960 vs GTX 760 Çıkmazı
  • bende gtx960 100me edition var çoj sessiz ve serin oyunda bile fan %40ı geçmiyo bende geçen hafta topladım tereddüt ettim ama 960ı aldım sende aynısını yap pişman olmazsın ben CW a rastlamadım far cry3,battlefield 3 sleeping dogs falan oynadım ama CW yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa artı aldığını görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cynaidreau kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına ayırdığınız bütçe nedir?Her iki karttan da daha güçlü kartlar alınabilir.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı işini hallettim hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.