Şimdi Ara

Gtx 960m 5 yıl oyun kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 4 gb gtx 960m önümüzdeki 5 yıl içinde çıkan oyunları medium ayarlarda yada high ayarlarda 30 fps altına düşmeden kaldırırmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tolga gürbüzz T kullanıcısına yanıt
    Yüksek ayarlarda 5 yıl dayanabileceğini zannetmiyorum. Orta kalitede oynanabilir.
  • 5 yıl sonra orta kaliteye düşsün razıyım :)

• Kafa iyi galiba şu anda bile 2016 çıkan oyunları full hd high kaldıramıyor sen bide 5 yıl demişsin

2016 ;

Rise Of The Tomb Raider High Fhd : 25 fps
    XCOM2 High Fhd : 20 fps

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-960M.138006.0.html

2016 için hiç mi high açamaz açacağı oyunlar olur ama bu kart 2017 için kesinlikle tercih edilebilir bir kart olmayacak...

• 1. Haklısın dostum. O zaman sence en ideal ekran kartlı notebook tavsiyen ne 970m mi ? (5 yılı medium olarak göz önüne alırsak)

2. Bide alacağım notebook 15 inc ekranlı gtx 960m yani 1333 * 768 (720p) oynasam yeter 5 yıl kaldırırmı ? (Aynı ekran kartı sıralamasına bende baktım ondan kuşkulanıp sordum)

• O kadar sene yenilemeden oyun oynamak istiyorsanız masaüstü alın hocam. Gaming Laptoplar bana göre saçma şeyler.
  • yalnız tomb raider da amd nin geliştirdiği bir saç teknolojisi kullanılıyor, (tress fx) onu açtığın zaman kasıyor oyun.. onu kapatınca en yüksek ayarda donmuyor, bende 960 gtx li laptop var... bu ayarı amd çıkarttığı için,tomb raider da amd ye öncelik verdiği için daha nvidia da oturmadı o teknoloji... tomb raider, the wicher gibi oyunlarda direkt arkadan oyuncunun saçı sürekli önümüzde gözüktüğü için oyunu sadece saç efekti kastırabiliyor,... (efekt sadece saçta olduğu için kapatsanda genel ortamı etkilemiyor..sadece saç. o yüzden kapatmak pek bişey kaybettirmiyor kalitede) ... kart mesela gta5 de neredeyse herşey ultrada donmadan oynatabiliyor.. her oyunun farklı özellikleri olabiliyor.. fifa serisini 5 sene ultrada açacaktır mesela... o listede 2016 dan sadece 2 oyun verilmiş,biri tomb raider, onlar ölçü olamaz şuan ... hem daha dx12 ye oyunlar geçmedi, geçince daha performanslı olacağı söyleniyor...

bide olayın ticari mantık seviyesi var ; 960 a 2500 tl verirken 970 e en az 4000 tl verilir mi, aradaki fark değer mi , o fiyata belki seneye yeni seri kartlar çıkabilir.. ucuza 960 lı laptop alabilirsin bence,değer.. mantık olarak bir sakıncası yok.. bu sene yeni seri kartlar çıkacağı söyleniyor .. sana kalmış 2 senede bir laptop mu değişeceksin, 5 sene birini mi kullanacaksın... fiyat/performansa göre karar ver... herkese göre değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 26 Şubat 2016; 3:19:49 >

• Cidden bu yönünü düşünmemiştim sağol eğer gözlemlediysen oyunlarda kaç fps alıyosun hangi ayarlarda alıyosun bi söylermisin ? Bide sendeki laptop gtx 960m 4 gb mı 2 gb mı ? Çok teşekkürler zahmet verip uzun uzun bilgilendirdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga gürbüzz -- 26 Şubat 2016; 3:49:55 >
  • Badlord masaüstü düşünmüyorum evde müsait yer yok bide yatakta yatarken oyun oynamayı çok seviyorum ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga gürbüzz -- 26 Şubat 2016; 3:48:59 >
  • tolga gürbüzz T kullanıcısına yanıt
    ürün bu : http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-763BLK-Full-HD-GeForce/dp/B015PYYDMQ

şu sayfada 16 aralık 20:57 deki mesajım bak ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_112303482/mpage_2/tm.htm
  • Haklı olabilirsiniz ben yeni oyunlardan örnek attım zaten 2 tane çıktı diğer çıkacaklarıda görelim ona göre yorumlarız illaki , fifa gibi oyunları açar 5 senede geçse ama bence o oyunların her sene versiyonlanması saçma fazla bir şey değişmiyor

Benim görüşüm mobil gpu alıp masaüstü gpu gibi uzun ve yüksek grafikli gidemeyeceği yönünde illaki bazı şeylerden feragat etmek lazım...

@dijitalbaskı

• 970m 5 yıl 960m 3yıl. medium ayarlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.