Şimdi Ara

gtx 970 asus /msi / zotac hangisini almak daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatıda içine katarak bu 3 farklı firmanın hangisini tercih etmeliyim gtx970 için? SSD alsam birde performans çok artar mı? (oyun oynayacağım)

• Oyun performansı çok artmaz ama siz rahatlarsınız.
    Zotac, yoksa Asus, yoksa MSI öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde soğutmadan ötürü asus yerine msi tavsiye ediliyor?
  • Msi de cw var hemde çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansı fark gözetemezsin gibi bir şey.

Coil whine olayı tamamen şans.

Soğutma olayında ise bu forumdaki bazı abilerimiz gibi araba modifiye eder misali overclocklar yapmayacaksan sana sıkıntı çıkaracak sıcaklık görmen düşük ihtimal normal koşullar altında.

Ben de kendime GTX 970 seçerken çok kafam karıştı. İlk başta Evga alıyordum sonra MSI dedim sonra Gigabyte dedim ve aldım.

Başlıktaki soruna ithafen şu an alacak olsam ya Zotac ya Galax ya da Gigabyte alırdım.

• Oyunlar için konuşuyorum:

Ssdye yüklediğiniz oyunlarda yükleme hızı artar, yani yükleme ekranlarında daha az beklersiniz o kadar.Fpsye bir katkısı olmaz.
  • Zotac voltaj kilidi var kart 1400mhz de takılıp kalıyor.

Asus servisi berbat.

Msi CW çok.

Bence sen ya Gigabyte G1 ya da Galax HOF al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

Msi de cw var hemde çok

Beni mazur görün çok hakim degilim olaya cw nedir?
  • quote:

Msi de cw var hemde çok

Elinizde bununla ilgili bir test,deneme varmı?Yoksa boş boş sallıyormusunuz?

Birinde cw çok birinde az diye birşey yok gtx970'lerde.Hani 280x de asusta çok rastlıyorduk o özel bir durumdu,fakat bu öyle değil.

Msi çok satıyor,sattığının bir bölümünün kusurlu çıkması normal,ki bu tüm gtx970'lerde kronik bir sorun.

Bence coil whine değilde,teknik açıdan diğer sorunlara(bellek hatası)bakılmalı.Şahsen şu durumda R9 290 tri-x alırdım ben.

• Galax diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

quote:

Msi de cw var hemde çok

Birinde cw çok birinde az diye birşey yok gtx970'lerde.Hani 280x de asusta çok rastlıyorduk o özel bir durumdu,fakat bu öyle değil.

Msi çok satıyor,sattığının bir bölümünün kusurlu çıkması normal,ki bu tüm gtx970'lerde kronik bir sorun.

Bence coil whine değilde,teknik açıdan diğer sorunlara(bellek hatası)bakılmalı.Şahsen şu durumda R9 290 tri-x alırdım ben.

Üşengeç değilsenwww.youtube.com adresine girip oradan baka bilirsin. Birde Msi marka Gtx970'lerde öbür 970'lere göre daha fazla CW var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

quote:

Msi de cw var hemde çok

Üşengeç değilsenwww.youtube.com adresine girip oradan baka bilirsin. Birde Msi marka Gtx970'lerde öbür 970'lere göre daha fazla CW var.

Ben sana sebebini açıkladım.Sen hala kanıt göstermeye uğraşıyorsun.

Msi daha çok satıyor tabiki ona görede kusurlu malı olacak elbet.

Satışları ile coil whine şikayetlerini oranla bakalım,hemen hemen eşit çıkmıyormu.

Asus gtx780'de strix modelinde asla coil whine olmaz garantisi veriyordu,ancak gtx970'de aynısı sözkonusu değil

• Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    Şimdi videolarla, duyumlarla olacak iş değil bu. Diyelim kartların %40'ında CW var. MSI 2000 bin tane sattıysa 800 tane CW çıkar. ASUS 1000 tane sattıysa 400 tane CW çıkar. Bu durumda ne oldu? "MSI'da CW var hemde çok". Aslında satış sayısına göre ASUS'la eşit. En başta zaten CW'nin markalarla alakası yok. Tamamen Nvidia ile alakalı. Ee, hepsi GPU'ları Nvidia'dan aldığına göre. Yani sayısal konuşulmadığı sürece kimde daha fazla CW var bilinmez. Kafanızdan uydurmayın. MSI çok sattığı için çok CW var gibi duruyor.
    NOT: Sayılar gerçek değil. Örnek olsun diye salladım. Yanlış anlaşılmasın.
  • MSİ diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySaVeR

Şimdi videolarla, duyumlarla olacak iş değil bu. Diyelim kartların %40'ında CW var. MSI 2000 bin tane sattıysa 800 tane CW çıkar. ASUS 1000 tane sattıysa 400 tane CW çıkar. Bu durumda ne oldu? "MSI'da CW var hemde çok". Aslında satış sayısına göre ASUS'la eşit. En başta zaten CW'nin markalarla alakası yok. Tamamen Nvidia ile alakalı. Ee, hepsi GPU'ları Nvidia'dan aldığına göre. Yani sayısal konuşulmadığı sürece kimde daha fazla CW var bilinmez. Kafanızdan uydurmayın. MSI çok sattığı için çok CW var gibi duruyor.
    NOT: Sayılar gerçek değil. Örnek olsun diye salladım. Yanlış anlaşılmasın.

bravo sana gayet güzel anlatım, boş boş konuşanlara tokat gibi cevap.

• PatrickJne P kullanıcısına yanıt
    CW, coil whine'ın kısaltması. Kartın düdüklü tencere gibi ses çıkarması. Nette “GTX 970 coil whine" diye arama yapıp, videolara bakabilirsin. Her 970'te bu sorun yok ama, 970'lerin tamamı 4 GB bellekli diye satılmasına rağmen, aslen 3.5 GB bellek var hepsinde de. Etik olarak bu, kabul edilemez olup, sadece bu sebeple kartı iade eden ve etmek çok kişi var; sorun yaşamasalar dahi.

Bu bölümde bununla ilgili açılmış konulara göz atabilirsin daha fazla fikir ve bilgi edinmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

Zotac voltaj kilidi var kart 1400mhz de takılıp kalıyor.

Asus servisi berbat.

Msi CW çok.

Bence sen ya Gigabyte G1 ya da Galax HOF al.

+1 HOF çok cezbedici gerçekten yurtdışında bayağı popüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.