Şimdi Ara

Gtx 970 mi mönitör mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekte resmini verdiğim sistemi mi toplayayım yoksa ekran kartını gtx 960 yapıp monitör mü alayım şu anki monitörüm berbat hd bile değil ve uyduruk bir marka monitör iyi olmayınca kaliteli ekran kartı çöp olur gibi geliyor sizce gtx 970 + Çöp Monitör mü yoksa Gtx 960 + 400 tl civarı hd bir monitör mü?
     Gtx 970 mi mönitör mü

• Hem bu sistem hemde hd monitör.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Gönül isterdi ama bütçe el vermiyor
  • morhan2001 M kullanıcısına yanıt
    1080p 'de oynamanın keyfi bambaşkadır,birde tüm ayarlar açıkken anlatılamaz bile, ayrıca sen hd bile değil demişsin umarım tüplü değildir, ekran kartını r9 390 alıp aoc 22' full hd monitör alırsın,hop daş gibisin.
  • voltran1 V kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim r9 380 vs gtx 960 üzerine çok araştırdım ve okudum r9 380 daha iyi olabilir ama gtx in çekirdek ve bellek frekansaları ve içerikleri daha üstün ve daha stabil sakın yanlış ama r9 380 i kötülemiyorum ama benim için stabilite 5-6 fps den daha önemli üstelik o fark da sadece bazı oyunlarda görülüyor ama benim görüşüm de seninki gibiydi yanlız ben asusun veya BEnQ nun gaming monitörünü düşünmüştüm 23 inç teşekkürler
  • Monitör
  •  Gtx 970 mi mönitör mü

Gtx 970 mi mönitör mü

Kabaca şu iki sistemi önerebilirim , bütçen monitör dahil oyun sistemi için gayet yerinde 3,000₺ iyi bir bütçe sadece dengeli kurmaya bakmalısın , GTX 970 + 6.nesil i5 ile kurmaya kalkarsan bu bütçenin 3/2 sini zaten ekran kartı ve işlemciye harcarsın :) Takdir edersin ki ,anakart , bellekler,depolama monitör ve çevre bileşenler gibi diğer önemli donanımlar için bu kalan 1000₺ yı yetiremezsin , bu durumda yapacağın resimde de paylaştığım ve senin de öngördüğün gibi GTX 960 veya daha iyisi R9 380X gibi bir ekran kartı + 6.nesil Core i3 ile full hd monitör dahil sistemini kurmak , bu sisteme bütçeye sığdığı ölçüde ssd de dahil edebilmek...

Sen kendi ihtiyacına göre , SSD şart değil dersen çıkarır biraz daha gaming özelliklerde (1ms tepki süreli) monitör eklersin , veya monitör aynı kalır ssd yi çıkarır biraz toplam maliyeti düşürmeye çalışırsın ben kabaca monitörden çok fazla beklentin olmadığını görerek böyle f/p bir model eklemeye çalıştım yakın fiyatlarda daha iyi monitör bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana , benim tavsiyem 3 bin lira bütçeye monitör de alacaksan ki almalısın (hd monitörle GTX 970 gerçekten facia olur) sonuç olarak dengeli sistem yapmak durumundasın , paylaştığım iki sistem de en iyi olmasa da iyi birer örnek dengeli fiyat/performans sistemine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 6 Ocak 2016; 2:50:02 >

• 960 alıp artan para ile monitör alman daha mantıklı. Diğer türlü gereksiz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör

• o bütçeye ikiside halledilir bence
    Hocam monitörsüz kesinlikle yola çıkılmaz. Bütçe yetiyorsa Asus VN247H a gidip bi bakmanı öneririm. Ben kullanıyorum çok memnunum. Ekran kartıda gtx 960 her oyuna yetiyor. Battlefield 4 60 fps alıyorum mesela.
  • Monitör almışken display portlu monitörmü almak lazım bu saatten sonra ? Dellin 2 ürünü arasında kaldım fiyatları aynı biri vga+dvi diğeri vga+dp hangisini alsam acaba diye düşünüyorum. Yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aoc 2262 alma sorunlu bir model youtube a yaz ayak bükülmeme videosu karşına çıkar ayağı full metal olduğundan öne arkaya eğilmesi zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle düşündüm sistemi (resimde) Sizce akran kartını 2 gb yapıp ssd mi almalı mıyım
    bir de Gaming monitörlere baktım çok pahalı ya bütçe yetmez
     Gtx 970 mi mönitör mü
  • Mönitör almayacaksan gtx960 da alma bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • as811 A kullanıcısına yanıt
    Sen neyin kafasını yaşıyon gtx 960 veya r9 380 alınca monitörde alcam eğer 970 alırsam almıcam
    Gtx 960 + Monitor daha iyi bir secim olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.