Şimdi Ara

GTX 970 vs GTX 1060 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unalyesilyurt

bir Msi 1060 6G kullanıcısı olarak kesinlikle 1060 öneririm tabi bu konuda psu anakart ve işlemcide önemli darboğaz yapmaması konusunda bu bilgileride görmek gerekir ama 1060 güzel ekran kartı hiçbir oyunda seni yarı yolda bırakmaz 970 te kullandım ancak 1060 varken 970 alınmaz bıraz daha sabret paranı bırıktır al ama dıger donanımlarına uyacaksa al işlemci psu ve anakartına yani yoksa darbogaz yasarsın ekran kartından 25 30 fps anca alırsın ha yok darbogaz olacak bır sısteme sahıpsen 970 al

Dar boğaz olacağını sanmıyorum anakart modelim ve işlemcim imzamda yazıyor zaten.
  • hayırlı olsun ram şart bu arada 8 yetmiyor güncel oyunlara

ama gtx 970 hangi model
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hayırlı olsun ram şart bu arada 8 yetmiyor güncel oyunlara

ama gtx 970 hangi model

Evga FTW+ modeli
  • hmm eskiden 900 serisinde en iysi evga idi güzel bi fayata aldınız
  • quote:

hmm eskiden 900 serisinde en iysi evga idi güzel bi fayata aldınız

Zaten aklımı da çelen buydu. 200 lira daha pahalı olsaydı 1060 alırdım büyük ihtimal
  • biran öncede dolar iyice uçmadan ramin siparisini verin oda aradan çıksın bence
  • Whitefight W kullanıcısına yanıt
    Sistemin güzel e daha ne duruyorsun 1060 hayırlı olsun kesinlikler 1060 öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kararsızlığa geçen ay ben düştüm. Maks. 800 lira bütçe ayırabiliyordum ekran kartına. Ya 970 alacaktım ya da bir şekilde 200-250 lira ekleyip 1060 3gb olanlarından alacaktım. 6 gb olanlar 1200'den aşağı bulunmuyor bile. Bu da 400 lira fark yapar.

Sonuç olarak 800 liraya 1 sene garantili asus 970 aldım. OC yapınca stok 1060 6gb ile kafa kafaya gidiyor. Üstelik 400 lira daha ucuz. Bence bu piyasada 970 tam bir f/p kartı.

Fırsat buldukça benchmark yapıp youtube'a atıyorum. Yakında konusunu açacağım.
  • quote:

biran öncede dolar iyice uçmadan ramin siparisini verin oda aradan çıksın bence

Hepsiburada'nın black friday gününü bekliyorum. Belki indirime girer. Girmezse eğer hemen alacağım zaten 400 TL de ram dolar sağ olsun
  • quote:

hmm eskiden 900 serisinde en iysi evga idi güzel bi fayata aldınız

Hâlâ En İyisi EVGA

• best nigga for evga
  • Whitefight W kullanıcısına yanıt
    ozaman ileriye dönük 1060 almanı tavsiye ederim
  • Hocam 700 liraya GTX 970 gayet iyi . Zaten daha sonra bile 800 e çıkarırsınız . GTX 1050 ti ile benzer fiyat . Benim psu desteklese GTX 970 alicaktım . Fakat max 8 pin destekliyordu. Bende bu yüzden Amazon dan rx570 aldım . Güç tüketimi daha az olduğu için .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel paraya almışsın Evga FTW ise. 1060 %15 daha güçlü yüzde 100 daha pahalı kesinlikle değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 e 970 bedava.. almqyacaksan ben alayım öyle diyeyim..evet daha çok yakar evet cw sorunu evet 3.5 GB ama bu paraya en iyi seçim bence bu..

12xx serisi çıkınca 650 den satar o seriye geçersin kafa rahat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.